Libnet.ro
UNICEF

19:30

EXCLUSIV Simone Tempestini, adevarul despre accidentul de la Iasi. Ce rani are campionul national de raliuri

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Simone Tempestini, adevarul despre accidentul de la Iasi. Ce rani are campionul national de raliuri

Simone Tempestini este unul dintre cei mai talentati piloti de raliuri din lume. O spun rezultatele pe care le-a obtinut pana acum, in frunte cu titlul mondial de juniori pe care l-a obtinut in 2016. Cu precizarea ca la raliuri juniorii sunt pana la 30 de ani! Iar Simone Tempestini este roman. O spun actele, . continuă pe Playtech

Video. La un pas de tragedie! Simone Tempestini a facut praf un bolid de 300.000 de euro la Raliul Iasului

Campionul national en-titre de raliuri, Simone Tempestini, a avut parte de momente cumplite la Raliul Iasului. La o viteza foarte mare, Tempestini si pilotul sau, Sergiu Itu, au ratat un viraj periculos, la viteza foarte mare. Masina in care se aflau cei doi a iesit de pe pista, iar apoi s-a rasturnat de mai multe .

Tudose, despre accidentul lui Bode: Se face inventarul la prosti sau ce? E ametitor cat de bine stia doamna Turcan ce facea ministrul pe bancheta din spate

Fostul premier PSD Mihai Tudose ironizeaza explicatiile oferite de ministrul liberal al Transpporturilor Lucian Bode in legatura cu accidentul in care a fost implicata masina in care se afla, considerandu-le halucinante.

Ciolacu, despre accidentul lui Bode: Puneti in oglinda ce s-a intamplat cu domnul Oprea!

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a comentat sambata accidentul in care a fost implicata masina in care se afla ministrul Transporturilor Lucian Bode, contrazicandu-l pe acesta si sustinand ca demnitarul care se afla intr-un autoturism cu sofer de la Serviciul de Protectie si Paza are posibilitatea de a-i cere sa nu se grabeasca si sa nu incalce legea.

Adevarul despre Bianca Dragusanu si milionarul turc cu care s-ar fi combinat. Ce au facut cei doi in Turcia, impreuna

Despartirea Biancai Dragusanu de Alex Bodi, numita de blondina definitiva de aceasta data, a uimit pe toata lumea, dar nu pentru ca s-ar fi produs, caci separare a mai fost, ci pentru ca ar fi fost rapid surclasata de o alta relatie. Dupa ce a anuntat public ca drumurile sale si ale lui Bodi nu .

Alexandru Rafila, adevarul despre harta reinceperii scolii: Arata doar o parte a realitatii

In urma cu o zi, Ministerul Educatiei a publicat harta Romaniei unde sunt redate scenariile in care se incadreaza fiecare localitate in parte, cu privire la inceperea noului an scolar. in urma aparitiei acestui material, milioane de romani s-au aratat nedumeriti in ceea ce priveste situatia COVID-19 in Romania, avand in vedere ca mai multe .

S-a aflat adevarul despre Meghan Markle! De ce au demisionat angajatii ei, de fapt! Ce le facea

Fostii angajati ai celor doua cupluri regale sustin ca raceala dintre fratii Harry si William a fost accelerata de cea a lui Kate Middleton in ceea ce o priveste pe cumnata ei. Chiar si vechii angajati de la Palatul Regal ii aduceau lui Meghan apelative urate, ca urmare a atitudinii sale imperative. Pe de o .

Adevarul despre noaptea nebuna pe care Printesa Diana ar fi petrecut-o cu Freddie Mercury intr-un bar gay

Odata cu implinirea a 23 de ani de la disparitia Reginei Inimilor, pe 31 august, au iesit la iveala tot felul de noi informatii despre Printesa Diana, iar una dintre ele este despre noaptea nebuna pe care fosta sotie a Printului Charles ar fi petrecut-o cu fostul lider al trupei Queen, Freddie Mercury, intr-un bar de homosexuali.

Accident teribil la Raliul Iasiului.Masina celebrului pilot Tempestini s-a rasturnat si a luat foc VIDEO

Masina cunoscutului pilot italian Simone Tempestini s-a rasturnat de mai multe ori si a luat foc. Tempestini si copilotul sau erau la cea de-a doua proba a Raliului Iasiului.

VIDEO Accident teribil in Raliul Iasiului: Masina lui Simone Tempestini si Sergiu Itu a fost distrusa

Raliul Iasului, competitie care se desfasoara in acest weekend, a fost marcat, sambata, de un accident teribil, masina cu echipajul Simone TempestiniSergiu Itu fiind distrusa.

Uniunea Militarilor si Politistilor, despre accidentul Ministrului Transporturilor: Pasagerul de pe bancheta din spate a unui autoturism nu are nicio legatura de cauzalitate cu accidentele de circulatie

Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul a facut o serie de precizari legate de accidentul in care a fost implicat Ministrul Transporturilor. Amintim, accidentul a avut loc luni,pe drumul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )