Libnet.ro
UNICEF

20:15

Alexandru Rafila: Ne asteptam la o crestere mai rapida a cazurilor de terapie intensiva si a mortalitatii in urmatoarele saptamani

B1 B1,
Alexandru Rafila: Ne asteptam la o crestere mai rapida a cazurilor de terapie intensiva si a mortalitatii in urmatoarele saptamani

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, sustine ca este de asteptat ca bilantul pacientilor care au nevoie de terapie intensiva si numarul deceselor provocate de COVID-19 sa. continuă pe B1

Rafila: Ne asteptam sa avem o crestere mai rapida a numarului de cazuri atat la Terapie Intensiva, cat si o crestere mai rapida a mortalitatii

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, spune ca exista un decalaj intre cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus si cresterea numarului pacientilor de la Terapie Intensiva, dar si a mortalitatii.

De ce creste alarmant numarul cazurilor noi de COVID-19 in Bucuresti. Explicatia profesorului Alexandru Rafila

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a explicat sambata dimineata la Digi24 de ce numarul cazurilor noi de COVID-19 din Bucuresti creste alarmant, joi inregistrandu-se un record in ceea ce priveste bilantul zilnic: 223 de noi infectari.

Profesorul Alexandru Rafila, anunt ingrijorator. Semnele clare care arata ca situatia devine tot mai grava in Romania

Reprezentantul Organizatiei Mondiale a Sanatatii in Romania si presedintele Societatii Romane de Microbiologie, profesorul Alexandru Rafila, a prezentat, sambata, datale care arata ca situatia in Romania, in momentul de fata, devine tot mai grava, in conditiile in care numarul de noi cazuri de infectie cu coronavirus este in crestere.

Alexandru Rafila: Cu cat oamenii interactioneaza un timp mai indelungat, cu atat riscul de transmitere e mai mare. Cunosc multe persoane care s-au intors infectate de pe litoral (VIDEO)

Cu cat oamenii interactioneaza un timp mai indelungat, cu atat riscul de transmitere a COVID-19 este mai mare, a explicat Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, duminica seara, in.

Profesorul Alexandru Rafila, despre redeschiderea scolilor. Dispozitivul banal din fiecare scoala care ar face o mare diferenta in acest caz

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat luni in ce conditii ar putea fi deschise scolie in toamna. Potrivit specialistului, redeschiderea acestora este un proces complex care ar putea fi adaptat de la o unitate scolara la alta.

Alexandru Rafila, declaratii socante despre DSP: Sunt conduse de persoane care NU au studii...

Alexandru Rafila a vorbit, duminica, despre faptul Directiile de Sanatate Publica nu pot sa gestioneze la timp situatia din cauza faptului ca sunt conduse multe dintre ele de persoane care n-au studii medicale.

Alexandru Rafila: DSP-urile nu pot sa gestioneze situatia la timp. Au intrat pe un trend de deprofesionalizare. Multe dintre ele sunt conduse de oameni fara studii medicale (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, este de parere ca directiile de sanatate publica nu pot sa gestioneze la timp situatia, un rezultat al unei activitati de 15 ani,.

Cum se explica cresterea alarmanta a numarului de cazuri de COVID-19 din Bucuresti. Alexandru Rafila: Este un oras dinamic, oameni din toata tara vin si pleaca din Capitala

Sambata, 1 august, Capitala a trecut pragul psihologic de 6. 000 de infectati cu noul coronavirus. Bucurestiul pare sa fie cea mai afectata zona a tarii, in cursul zilei de 1 august fiind confirmate alte 118.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )