Libnet.ro
UNICEF

11:45

Alexandru Rafila este infectat cu noul coronavirus

România Liberă România Liberă,
Alexandru Rafila este infectat cu noul coronavirus

Medicul Alexandru Rafila a anuntat joi ca si in cazul sau s-a confirmat infectia cu noul coronavirus. continuă pe România Liberă

Alexandru Rafila, confirmat cu noul coronavirus

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, a fost confirmat cu noul coronavirus, la cateva zile dupa ce si sotia sa a fost testata pozitiv. Rafila a precizat ca se simte bine si ca a purtat masca, scrie News.

Alexandru Rafila, confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Cum se simte reprezentantul Romaniei la OMS

Medicul Alexandru Rafila a anuntat joi ca si in cazul sau s-a confirmat infectia cu noul coronavirus, dupa ce, initial, sotia sa primise acest diagnostic, transmite Agerpres.

Curtea spitalului din Constanta a devenit morga: cadavrele constantenilor morti dupa ce s-au infectat cu noul coronavirus sunt depozitate pe o alee VIDEO

Cum morga Spitalului Judetean Constanta nu mai face fata numarului mare de morti de COVID-19, cadavrele celor care au murit dupa ce s-au infectat cu noul coronavirus sunt scoase in curtea unitatii medicale pentru a fi ridicate de rude.

Alexandru Rafila: Sunt infectat cu COVID-19. Cat se vede, ma simt bine

Alexandru Rafila, candidatul PSD la functia de prim-ministru si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a confirmat, joi seara, la Subiectiv, ca este infectat cu COVID-19.

Doctorul Rafila este candidatul PSD la functia de prim-ministru

Medicul Alexandru Rafila este candidatul PSD la functia de prim-ministru, a anuntat, luni seara, Mar.

Ultima ora. Medicul Alexandru Rafila a intrat in izolare. Vestea crunta pe care reprezentantul Romaniei la OMS a aflat-o cu putin timp in urma

Momente tensionate in familia renumitului medic, Alexandru Rafila. Candidatul PSD la alegerile parlamentare si principala propunere pentru functia de premier a aflat de curand ca unul dintre membrii familiei sale este infectat cu COVID-19, astfel ca si izolarea sa este imperativa. Ce se intampla in aceste momente Potrivit stirileprotv. ro, surse din PSD au dezvaluit ca .

Alexandru Rafila, in izolare dupa un membru al familiei s-a infectat cu COVID-19

Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniai la OMS si cel care a deschis lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, se afla in izolare, dupa ce un membru al familiei a fost testat cu noul coronavirus.

Alexandru Rafila, in izolare dupa ce sotia s-a infectat cu COVID-19

Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniai la OMS si cel care a deschis lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, se afla in izolare, dupa ce un membru al familiei a fost testat cu noul coronavirus.

Alexandru Rafila, confirmat pozitiv cu COVID-19. Deocamdata, ma simt bine

Alexandru Rafila, candidatul PSD la functia de prim-ministru si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a confirmat, joi seara, la Antena 3, ca este infectat cu COVID-19.

Medicul Alexandru Rafila, izolat la domiciliu, dupa ce sotia sa a fost diagnosticata cu virusul COVID-19

Medicul Alexandru Rafila a intrat in izolare, dupa ce sotia sa a fost testata pozitiv pentru COVID-19. Mediculmicrobiolog propusde PSD pentru postul de premier a confirmat informatia pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )