Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alexandru Rafila, confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Cum se simte reprezentantul Romaniei la OMS

Adevărul Adevărul,
Alexandru Rafila, confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Cum se simte reprezentantul Romaniei la OMS

Medicul Alexandru Rafila a anuntat joi ca si in cazul sau s-a confirmat infectia cu noul coronavirus, dupa ce, initial, sotia sa primise acest diagnostic, transmite Agerpres. continuă pe Adevărul

Alexandru Rafila, confirmat cu noul coronavirus

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, a fost confirmat cu noul coronavirus, la cateva zile dupa ce si sotia sa a fost testata pozitiv. Rafila a precizat ca se simte bine si ca a purtat masca, scrie News.

Alexandru Rafila, confirmat pozitiv cu COVID-19. Deocamdata, ma simt bine

Alexandru Rafila, candidatul PSD la functia de prim-ministru si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a confirmat, joi seara, la Antena 3, ca este infectat cu COVID-19.

Profesorul Alexandru Rafila, testat pozitiv pentru COVID-19. Care este starea de sanatate a candidatului PSD la functia de premier al Romaniei

Profesorul Alexandru Rafila a fost depistat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Reprezentantul Romaniei la OMS se afla in izolare, dupa ce sotia s-a a fost confirmata cu COVID-19, in urma cu cateva.

Alexandru Rafila este infectat cu noul coronavirus

Medicul Alexandru Rafila a anuntat joi ca si in cazul sau s-a confirmat infectia cu noul coronavirus.

Un detinut de la Penitenciarul Iasi, confirmat cu noul coronavirus, a murit la un spital din Bucuresti

Un detinut de la Penitenciarul Iasi, confirmat cu noul coronavirus, a murit la un spital din Bucuresti. Barbatul era in varsta si avea mai multe afectiuni.

Medicul Alexandru Rafila, izolat la domiciliu, dupa ce sotia sa a fost diagnosticata cu virusul COVID-19

Medicul Alexandru Rafila a intrat in izolare, dupa ce sotia sa a fost testata pozitiv pentru COVID-19. Mediculmicrobiolog propusde PSD pentru postul de premier a confirmat informatia pentru.

Ciolacu: Merg la Cotroceni cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala Rafila e in izolare, nu stiu daca are test COVID pozitiv

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara ca va merge luni la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis pentru formarea noului guvern cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala. El a spus ca va merge singur la Cotroceni, pentru ca Rafila este in continuare in izolare, sotia acestuia avand COVID-19. Ciolacu a anuntat ca va informa liderii europeni in legatura cu modul in care presedintele Klaus Iohannis ignora Constitutia.

Alexandru Rafila, in izolare dupa un membru al familiei s-a infectat cu COVID-19

Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniai la OMS si cel care a deschis lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, se afla in izolare, dupa ce un membru al familiei a fost testat cu noul coronavirus.

Alexandru Rafila, in izolare dupa ce sotia s-a infectat cu COVID-19

Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniai la OMS si cel care a deschis lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, se afla in izolare, dupa ce un membru al familiei a fost testat cu noul coronavirus.

Dincu: Daca va accepta propunerea PSD de a fi premier, Alexandru Rafila ar fi o varianta de nerefuzat

Daca profesorul Alexandru Rafila ar accepta sa fie premier, ar fi o propunere de nerefuzat, pentru ca suntem in mijlocul unei crize pandemice, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu. Acesta a precizat ca Alexandru Rafila nu a fost confirmat in forul statutar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )