Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Rafila: Sunt infectat cu COVID-19. Cat se vede, ma simt bine

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila: Sunt infectat cu COVID-19. Cat se vede, ma simt bine

Alexandru Rafila, candidatul PSD la functia de prim-ministru si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a confirmat, joi seara, la Subiectiv, ca este infectat cu COVID-19. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila este infectat cu noul coronavirus

Medicul Alexandru Rafila a anuntat joi ca si in cazul sau s-a confirmat infectia cu noul coronavirus.

Alexandru Rafila, confirmat pozitiv cu COVID-19. Deocamdata, ma simt bine

Alexandru Rafila, candidatul PSD la functia de prim-ministru si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a confirmat, joi seara, la Antena 3, ca este infectat cu COVID-19.

Alexandru Rafila, in izolare dupa un membru al familiei s-a infectat cu COVID-19

Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniai la OMS si cel care a deschis lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, se afla in izolare, dupa ce un membru al familiei a fost testat cu noul coronavirus.

Ultima ora. Medicul Alexandru Rafila a intrat in izolare. Vestea crunta pe care reprezentantul Romaniei la OMS a aflat-o cu putin timp in urma

Momente tensionate in familia renumitului medic, Alexandru Rafila. Candidatul PSD la alegerile parlamentare si principala propunere pentru functia de premier a aflat de curand ca unul dintre membrii familiei sale este infectat cu COVID-19, astfel ca si izolarea sa este imperativa. Ce se intampla in aceste momente Potrivit stirileprotv. ro, surse din PSD au dezvaluit ca .

Alexandru Rafila, in izolare dupa ce sotia s-a infectat cu COVID-19

Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniai la OMS si cel care a deschis lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, se afla in izolare, dupa ce un membru al familiei a fost testat cu noul coronavirus.

Ciolacu: Merg la Cotroceni cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala Rafila e in izolare, nu stiu daca are test COVID pozitiv

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara ca va merge luni la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis pentru formarea noului guvern cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala. El a spus ca va merge singur la Cotroceni, pentru ca Rafila este in continuare in izolare, sotia acestuia avand COVID-19. Ciolacu a anuntat ca va informa liderii europeni in legatura cu modul in care presedintele Klaus Iohannis ignora Constitutia.

Alexandru Rafila, confirmat cu noul coronavirus

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, a fost confirmat cu noul coronavirus, la cateva zile dupa ce si sotia sa a fost testata pozitiv. Rafila a precizat ca se simte bine si ca a purtat masca, scrie News.

Marcel Ciolacu: Alexandru Rafila, propunerea PSD de premier (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat PSD), a declarat, miercuri seara, ca il va propune pe Alexandru Rafila ca premier. Vom merge la Cotroceni cu domnul profesor doctor Alexandru Rafila la.

Dincu: Daca va accepta propunerea PSD de a fi premier, Alexandru Rafila ar fi o varianta de nerefuzat

Daca profesorul Alexandru Rafila ar accepta sa fie premier, ar fi o propunere de nerefuzat, pentru ca suntem in mijlocul unei crize pandemice, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu. Acesta a precizat ca Alexandru Rafila nu a fost confirmat in forul statutar.

Alexandru Rafila, despre vaccinul anti-COVID de la Pfizer: Din informatiile pe care le am, va fi autorizat pe 25 decembrie in Europa

Reprezentantul Romaniei la OMS, profesorul Alexandru Rafila sustine ca Agentia Europeana a Medicamentului ar urma sa aprobe, cel mai probabil vaccinul impotriva COVID-19 la data de 25 decembrie, in timp ce serul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )