Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alexandru Rafila explica de ce gradinitele raman inchise: Deschiderea activitatii didactice a aratat o crestere in transmiterea infectiei

B1 B1,
Alexandru Rafila explica de ce gradinitele raman inchise: Deschiderea activitatii didactice a aratat o crestere in transmiterea infectiei

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a precizat ca deschiderea activitatilor in scoli si gradinite este asociata cu o crestere a cazurilor de infectari cu COVID-19. in contextul in care. continuă pe B1

Alexandru Rafila, dupa cresterea infectarilor cu coronavirus: Nu trebuie sa fim panicati!

Alexandru Rafila sustine ca este imposibil ca datele privind diagnosticarile cu COVID-19 sa fie manipulate. Reprezentantul Romaniei la OMS arata ca procentul de imbolnaviri, de cinci la suta din numarul de teste, este unul mare, de natura a crea preocupare.

Alexandru Rafila raspunde acuzatiilor PSD: Lumea trebuie sa fie constienta ca nu exista niciun fel de regie

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, medicul Alexandru Rafila, afirma ca este imposibil ca datele privind diagnosticarile cu COVID-19 sa fie manipulate. El arata ca procentul de imbolnaviri, de cinci la suta din numarul de teste, este unul mare, de natura a crea preocupare.

Alexandru Rafila, informatii oficiale despre varful infectiilor. Aceasta pandemie nu va disparea

Reprezentantul OMS in Romania, Alexandru Rafila, a vorbit, duminica, la Antena 3, despre cresterea numarului de cazuri noi de COVID-19.

Alexandru Rafila, despre cresterea cazurilor de coronavirus: Sa nu ne panicam, sa nu cream o isterie

Alexandru Rafila a declarat ca nu trebuie sa ne panicam din cauza cresterii numarului de infectari cu coronavirus.

Magazinele raman inchise in mall-urile incorecte

Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania RORETAIL anunta ca membrii sai nu isi vor relua activitatea in centrele comerciale incorecte. Membrii RoRetail nu isi vor redeschide,la inceputul saptamanii viitoare,magazinele in acele centre comerciale care au continuat sa solicite plata chiriei pentru ultimele luni, in conditiile in care, prin acte normative, activitatea retailerilor a fost oprita.

Oficial: Cresele, gradinitele si afterschool-urile raman inchise. Cand isi pot relua activitatea

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca nu se pot deschide cresele, gradinitele si afterschoolurile, asa cum se anuntase vineri, pentru ca normele de aplicare privind masurile de protectie impotriva raspandirii coronavirusului nu au fost finalizate.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )