Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alexandru Rafila, despre organizarea alegerilor locale in septembrie: Daca nu se intampla o schimbare importanta in urmatoarele saptamani, mai degraba nu

B1 B1,
Alexandru Rafila, despre organizarea alegerilor locale in septembrie: Daca nu se intampla o schimbare importanta in urmatoarele saptamani, mai degraba nu

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, s-a aratat destul de sceptic in privinta sanselor de desfasurare a alegerilor locale pe 27 septembrie, asa cum a fost planificat. Profesorul. continuă pe B1

Rafila, despre organizarea alegerilor locale in 27 septembrie: Daca avem 1.000 de cazuri pe zi cum este acum, raspunsul este nu Mi-e greu sa cred ca trendul va putea fi inversat

Alegerile locale ar putea avea loc in 27 septembrie, termenul stabilit, numai daca va avea loc o schimbare majora, iar numarul cazurilor noi de COVID-19 va scadea, spune Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii. Daca avem 1. 000 de cazuri pe zi, intr-o perioada de crestere sustinuta, cum este cea de acum, raspunsul este nu, afirma el.

ROBERT CAZANCIUC: Initiativa USR privind organizarea alegerilor locale in doua zile - doar un joc politic

Presedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a calificat, astazi, drept doar un joc politic initiativa legislativa a parlamentarului USR Florina Presada privind organizarea alegerilor locale de anul acesta in doua zile.

USR propune un proiect de lege pentru organizarea alegerilor locale in doua zile

Senatorul USR Florina Presada a depus, vineri, la Senat, o initiativa legislativa pentru organizarea alegerilor locale de anul acesta pe parcursul a doua zile, pentru a da posibilitatea cat mai multor alegatori sa voteze, in contextul crizei pandemice, scrie Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre amanarea alegerilor locale

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca este prematur sa se discute despre o eventuala amanare a datei alegerilor locale, chiar daca in ultimele 48 de ore s-au confirmat peste o mie de cazuri de COVID-19 zilnic, la nivel national.

Alexandru Rafila, despre vaccinul anti-COVID. Este o problema! Nimeni nu se va incumeta sa vaccineze populatia cu un astfel de vaccin

Alexandru Rafila, a vorbit, joi seara, despre un posibil vaccin anti-coronavirus. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie a declarat insa ca este o problema legata de un astfel de vaccin. Acesta trebuie sa fie imunogen, adica sa produca un raspuns imun la toate grupele de varsta.

Alexandru Rafila a vorbit despre candidatura la Primaria Capitalei. Ce i-a transmis lui Victor Ponta

Alexandru Rafila vine cu detalii despre candidatura sa la Primaria Capitalei. Ce mesaj i-a transmis lui Victor Ponta si cu ce explicatii vine in prim-plan pentru romanii care au auzit de acest scenariu? Alexandru Rafila, despre candidatura la Primaria Capitalei. Mesaj pentru Ponta Profesorul Alexandru Rafila a confirmat in cursul serii de vineri, la Digi .

USR depune un proiect de lege pentru organizarea alegerilor locale de anul acesta in doua zile

Senatorul USR Florina Presada a depus, vineri, o initiativa legislativa pentru organizarea alegerilor locale de anul acesta pe parcursul a doua zile, pentru a da posibilitatea cat mai multor alegatori sa voteze, in contextul crizei pandemice.

Bomba pe scena politica! Medicul Alexandru Rafila, candidat la Primaria Capitalei? Cine a lansat informatia

Lupta pentru Alegerile locale 2020 a inceput, iar partidele au pornit in cursa de a-si anunta potentialii candidati la functiile de Primar General si local. Daca PSD merge pe mana Gabrielei Firea, partenerul de coalitie impotriva PNL, ProRomania vine cu un numebomba care ar putea diminua sansele actualului edil la un nou mandat. Bomba pe .

Medicul Alexandru Rafila, avertisment de ultima ora despre situatia catastrofala din Romania: Am ajuns pe primul loc in Europa

Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma vizavi de modul in care au perceput cetatenii masurile de relaxare. Seful Societatii Romane de Microbiologie afirma ca dinamica evolutiei pandemiei de COVID-19 a condus tara noastra pe primul loc din Uniunea Europeana la incidenta numarului de cazuri. Romania, campioana Europei la incidenta cazurilor Unul dintre cei .

Alexandru Rafila nu vrea sa candideze la Primaria Capitalei. De ce l-a refuzat pe Ponta

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat ca a declinat propunerea partidului Pro Romania de a candida la alegerile locale pentru postul de primar general al Capitalei. Rafila spune ca expertiza sa in domeniul medical, in aceasta perioada de pandemie cauzata de coronavirus, este mai degraba utila in zona de sanatate publica, decat in administratie.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )