Libnet.ro
UNICEF

17:00

Alexandru Rafila: Masura carantinarii trebuie explicata. Daca primarul spune ca aceasta e abuziva, nu face altceva decat sa alimenteze mai multa neincredere, mai putin respect pentru reguli

B1 B1,
Alexandru Rafila: Masura carantinarii trebuie explicata. Daca primarul spune ca aceasta e abuziva, nu face altceva decat sa alimenteze mai multa neincredere, mai putin respect pentru reguli

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), atage atentia asupra faptului ca daca autoritatile locale. continuă pe B1

Alexandru Rafila, despre organizarea alegerilor locale in septembrie: Daca nu se intampla o schimbare importanta in urmatoarele saptamani, mai degraba nu

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, s-a aratat destul de sceptic in privinta sanselor de desfasurare a alegerilor locale pe 27 septembrie, asa cum a fost planificat. Profesorul.

Alexandru Rafila, despre vaccinul anti-COVID. Este o problema! Nimeni nu se va incumeta sa vaccineze populatia cu un astfel de vaccin

Alexandru Rafila, a vorbit, joi seara, despre un posibil vaccin anti-coronavirus. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie a declarat insa ca este o problema legata de un astfel de vaccin. Acesta trebuie sa fie imunogen, adica sa produca un raspuns imun la toate grupele de varsta.

Alexandru Rafila a vorbit despre candidatura la Primaria Capitalei. Ce i-a transmis lui Victor Ponta

Alexandru Rafila vine cu detalii despre candidatura sa la Primaria Capitalei. Ce mesaj i-a transmis lui Victor Ponta si cu ce explicatii vine in prim-plan pentru romanii care au auzit de acest scenariu? Alexandru Rafila, despre candidatura la Primaria Capitalei. Mesaj pentru Ponta Profesorul Alexandru Rafila a confirmat in cursul serii de vineri, la Digi .

Alexandru Rafila nu vrea sa candideze la Primaria Capitalei. De ce l-a refuzat pe Ponta

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat ca a declinat propunerea partidului Pro Romania de a candida la alegerile locale pentru postul de primar general al Capitalei. Rafila spune ca expertiza sa in domeniul medical, in aceasta perioada de pandemie cauzata de coronavirus, este mai degraba utila in zona de sanatate publica, decat in administratie.

Medicul Alexandru Rafila, avertisment de ultima ora despre situatia catastrofala din Romania: Am ajuns pe primul loc in Europa

Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma vizavi de modul in care au perceput cetatenii masurile de relaxare. Seful Societatii Romane de Microbiologie afirma ca dinamica evolutiei pandemiei de COVID-19 a condus tara noastra pe primul loc din Uniunea Europeana la incidenta numarului de cazuri. Romania, campioana Europei la incidenta cazurilor Unul dintre cei .

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Ne apropiem de 60 de cazuri la suta de mii de locuitori, cea mai grava situatie din Europa

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, avertizeaza ca ne apropiem cu pasi repezi de 60 de cazuri la suta de mii de locuitori. De asemenea, acesta a mai afirmat ca numarul cazurilor de.

Avertisment dur in criza covid pentru Romania. Alexandru Rafila trage semnalul de alarma

Avertisment de ultima ora de la profesorul Alexandru Rafila. Ne apropiem vertiginos de 60 de cazuri la suta de mii de locuitori, cea mai grava situatie din Europa iar rata infefctrilor este de 8-10%, mult mai mare decit in perioada starii de urgenta.

Cum va fi in noul an scolar, dupa previziunile lui Alexandru Rafila: Riscul epidemiologic nu e similar!

Incertitudinea este elementul principal cand vine vorba de ceea ce se va intampla de-acum in colo, avand in vedere situatia epidemiologica, grava, in care se afla Romania in acest moment. Una din aceste incertitudini planeaza si asupra modului an care va debuta noul an scolar 2020-2021, din septembrie. Simularile pentru anul scolar ar trebui sa .

Cum ar putea arata noul an scolar. Alexandru Rafila: Copiii nu pot fi transformati in niste cititori de tablete

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat ca noul an scolar va fi ceva diferit de ce a existat pana acum, din cauza epidemiei de coronavirus. Regulile pentru prevenirea.

Umilinta crunta pentru Victor Ponta! Lovitura neasteptata din partea profesorului Alexandru Rafila. Ce functie isi negociaza medicul acum si cu cine (SURSE)

Victor Ponta si consilierul sau, generalul Silviu Predoiu, fostul sef al SIE, au insistat mult ca Alexandru Rafila sa accepte sa candideze din partea Pro Romania la Primaria Capitalei. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie nu le-a raspuns imediat si a cerut un timp de reflectie.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )