Libnet.ro
UNICEF

20:30

Alexandru Rafila: Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 in Romania poate fi de 10, chiar de 20 de ori mai mare

B1 B1,
Alexandru Rafila: Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 in Romania poate fi de 10, chiar de 20 de ori mai mare

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a estimat, intr-o interventie televizata, ca numarul persoanelor infectate cu COVID-19 in Romania poate fi de 10, chiar de 20 de ori mai mare. continuă pe B1

Numarul persoanelor infectate cu coronavirus a depasit 8 milioane la nivel mondial

Numarul persoanelor infectate cu noul coronavirus la nivel mondial a atins pragul de 8 milioane, in conditiile in care infectiile cresc in America Latina, iar Statele Unite si China se confrunta cu aparitia unor noi focare.

Alexandru Rafila: Numarul real de cazuri de COVID-19 in Romania este intre 10 si 20 de ori mai mare decat cel depistat

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a afirmat la Digi24 ca estimeaza ca numarul real de imbolnaviri cu COVID-19 in Romania sa fie de 10, sau chiar de 20 de ori mai mare decat cel din statisticile oficiale. Acesta a explicat ca ar fi vorba de persoane asimptomatice.

CORONAVIRUS |Grupul de Comunicare Strategica: Masurile de protectie sanitara trebuie pastrate pentru ca, in ultimele zile, numarul persoanelor infectate l-a depasit pe cel al pacientilor vindecati

Grupul de Comunicare Strategica GCS) precizeaza ca trebuie pastrate in continuare masurile de protectie sanitara, avand in vedere ca, in ultimele zile, a fost inregistrata o evolutie negativa a.

Alexandru Rafila, anunt ingrijorator: Numarul de cazuri este intre 10 si 20 de ori mai mare decat cel depistat

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, sustine ca numarul real de imbolnaviri de coronavirus ar putea sa fie mult mai mare decat cel din statisticile oficiale.

Alexandru Rafila, despre cresterea numarului de infectari cu COVID-19: Exista o anumita ingrijorare avand in vedere trendul ultimelor patru zile

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a atras atentia luni seara ca evolutia cazurilor de COVID-19 din ultimele patru zile este ingrijoratoare, in conditiile in care numarul.

Alexandru Rafila, dupa cresterea infectarilor cu coronavirus: Nu trebuie sa fim panicati!

Alexandru Rafila sustine ca este imposibil ca datele privind diagnosticarile cu COVID-19 sa fie manipulate. Reprezentantul Romaniei la OMS arata ca procentul de imbolnaviri, de cinci la suta din numarul de teste, este unul mare, de natura a crea preocupare.

Alexandru Rafila raspunde acuzatiilor PSD: Lumea trebuie sa fie constienta ca nu exista niciun fel de regie

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, medicul Alexandru Rafila, afirma ca este imposibil ca datele privind diagnosticarile cu COVID-19 sa fie manipulate. El arata ca procentul de imbolnaviri, de cinci la suta din numarul de teste, este unul mare, de natura a crea preocupare.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: in Romania, procentul de probe pozitive din totalul de teste efectuate este de 3%, ceea ce este mult si ar trebui sa creeze o anumita preocupare fata de evolutia acestei infectii (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie a explicat, marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in acest moment in Romania sunt.

Imunizarea de grup, discutata in Romania, pentru prima oara: argumentele lui Alexandru Rafila

Probabilitatea sa punem mana cu totii pe un vaccin in urmatoarea perioada este una foarte scazuta. Din acest motiv, Alexandru Rafila a atras atentia asupra imunizarii de grup. Pentru mult.

Alexandru Rafila, informatii oficiale despre varful infectiilor. Aceasta pandemie nu va disparea

Reprezentantul OMS in Romania, Alexandru Rafila, a vorbit, duminica, la Antena 3, despre cresterea numarului de cazuri noi de COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )