Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Rafila prevede lockdown dupa alegeri: Scaderea actuala nu este reala!

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila prevede lockdown dupa alegeri: Scaderea actuala nu este reala!

Alexandru Rafila, candidat PSD la alegerile parlamentare, a afirmat, miercuri seara, intr-o emisiune TV, ca ultimele cifre raportate nu arata situatia reala din tara. Specialistul trage un semnal de alarma si spune ca vom vedea consecintele peste zece zile. continuă pe Antena3

Orban, despre instituirea unui lockdown dupa alegeri: O minciuna gogonata. Economia nu ne permite, oamenii au nevoie de locuri de munca

Premierul Ludovic Orban catalogheaza drept o minciuna gogonata afirmatiile celor care spun ca va urma o carantina dura dupa alegerile parlamentare si afirma ca Romania nu isi permite un lockdown din punct de vedere economic.

Alexandru Rafila, avertisment crunt pentru cetateni. Se va intampla, din pacate, dupa alegeri

Reprezentantul Romaniei la OMS a atras atentia cu privire la efectuarea testelor pentru depistarea COVID-19 din aceasta saptamana. Alexandru rafila sustine ca in aceasta perioada a fost lasata garda jos, scazand considerabil numarul testelor. Din pacate, aceasta neglijenta a autoritatilor se va rasfrange asupra populatiei si a rezultatelor din urmatoarele saptamani. Explozie de imbolnaviri cu .

Alexandru Rafila: Daca in aceastaperioadanu facem ce trebuie, dupaalegeri s-ar putea saasistam la masuri mult mai severe

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si candidat PSD la alegerile parlamentare, a spus, la Romania TV, ca cifrele nu reprezinta realitatea epidemiologica din Romania si ca numarul testelor a.

Orban: Garantez 100% ca nu va fi niciun lockdown dupa 6 decembrie

Ludovic Orban a declarat miercuri, intr-o emisiune TV, ca Romania nu isi permite acum un lockdown si a spus ca garanteaza 100% ca acest lucru nu se va intampla dupa alegeri. Premierul a subliniat ca in ultimele opt zile se inregistreaza un trend descendent in ceea ce priveste cazurile de COVID.

Ludovic Orban rupe tacerea despre carantina dupa alegeri. Ce se va intampla, de fapt

Alegerile parlamentare bat la usa. Mai este exact o saptamana pana la momentul zero. Zvonurile despre un lockdown sunt din ce in ce mai multe. Premierul Ludovic Orban a iesit, din nou, in fata populatiei, in incercarea de a dezminti aceste informatii. Premierul Ludovic Orban dezminte lockdownul de dupa alegeri Exista multe voci, politicieni si .

Orban: Nu va exista un lockdown dupa 6 decembrie. E o minciuna gogonata!

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu va exista un lockdown dupa 6 decembrie si ca economia Rom.

Monica Pop face anuntul crunt. Ce se intampla in Romania imediat dupa alegeri: este devastator pentru noi

Miercuri seara la Sinteza Zilei, Managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, reputatul medic, Monica Pop, a spus ce se va intampla cu numarul infectarilor cu noul coronavirus din cauza alegerilor parlamentare. Ce se intampla cu Romania dupa alegeri Miercuri, la Antena 3, medicul oftalmolog Monica Pop a afirmat ca numarul de infectari cu noul .

Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Miza alegerilor parlamentare din 6 decembrie este una foarte mare, mai ales in aceasta perioada. Fiecare politician sau partid se agata de orice pentru a-si atrage voturile romanilor. Ultimele declaratii facute de Presedintele Kaus Iohannis arata disperarea si pierderea de sub control a situatiei de catre PNL. Presedintele Klaus Iohannis: Mergem in siguranta la alegerile .

Ludovic Orban: Masurile anti-COVID-19 au avut efect - Am oprit trendul de crestere Ideea ca intram in lockdown dupa 6 decembrie, o minciuna gogonata a adversarilor politici

Premierul Ludovic Orban a declarat ca adversarii politici ai PNL au lansat zvonul ca Romania va intra in lockdown, deci in carantina totala, dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Orban a insistat ca.

Iohannis, despre riscul ca numarul cazurilor de COVID sa creasca dupa alegeri: Nu ne asteptam la asta, dintr-un motiv foarte simplu. Suntem bine pregatiti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca nu exista riscul ca numarul cazurilor de COVID-19 sa creasca dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie, avand in vedere ca autoritatile au luat toate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )