Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, despre instituirea unui lockdown dupa alegeri: O minciuna gogonata. Economia nu ne permite, oamenii au nevoie de locuri de munca

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre instituirea unui lockdown dupa alegeri: O minciuna gogonata. Economia nu ne permite, oamenii au nevoie de locuri de munca

Premierul Ludovic Orban catalogheaza drept o minciuna gogonata afirmatiile celor care spun ca va urma o carantina dura dupa alegerile parlamentare si afirma ca Romania nu isi permite un lockdown din punct de vedere economic. continuă pe Hotnews

Orban: Nu va exista un lockdown dupa 6 decembrie. E o minciuna gogonata!

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu va exista un lockdown dupa 6 decembrie si ca economia Rom.

Ludovic Orban: Masurile anti-COVID-19 au avut efect - Am oprit trendul de crestere Ideea ca intram in lockdown dupa 6 decembrie, o minciuna gogonata a adversarilor politici

Premierul Ludovic Orban a declarat ca adversarii politici ai PNL au lansat zvonul ca Romania va intra in lockdown, deci in carantina totala, dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Orban a insistat ca.

Prima reactie din USR-PLUS dupa declaratiile lui Orban despre alianta USR-PSD: Istoria ne arata deja cine a colaborat cu PSD. Ce incredere sa ai?

Coordonatorul regional PLUS Nord Est, Liviu Iolu, a reactionat, joi seara, dupa ce premierul Ludovic Orban a declarat ca USR se sinucide daca face alianta post-electorala cu PSD. Istoria ne arata deja cine a colaborat cu PSD. Si nu e USR PLUS, a afirmat Iolu.

Orban, despre cazul din Mures: A fost o numire nepotrivita. Am si dispus plecarea acelui om care a fost numit

Premierul Ludovic Orban a afirmat, intrebat despre discutia avuta cu seful statului privind cazul de la Mures, ca a fost o numire nepotrivita si a dispus plecarea acelei persoane numite. Seful Executivului a precizat ca, in opinia sa, cine doreste sa faca o cariera intr-o functie publica nu trebuie sa aiba legatura cu politica.

Ludovic Orban, despre blocarea bugetului UE de catre Ungaria si Polonia: Pozitia lor e de neinteles

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca este extrem de neplacut surprins de pozitia Ungariei si Poloniei care resping in continuare conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept. Pozitia lor e de neinteles, afirma Orban, precizand ca sunt afectati cetatenii intregii Europe.

Ludovic Orban, despre Facilitatea de Rezilienta si Redresare: Din 30 de miliarde la care Romania are dreptul, aproape 14 miliarde de euro sunt granturi suntem pe locul 7 ca alocare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit noi detalii despre Facilitatea de Rezilienta si Redresare a UE, joi seara, in direct pe B1 TV, si a explicat ca, din peste 30 de miliarde de euro la care Romania are dreptul,.

Ludovic Orban, despre locurile disponibile pentru pacientii COVID-19, in ATI: Capacitate este in crestere Permanent am gasit solutii (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de joi, premierul Ludovic Orban a discutat si despre situatia paturilor de la ATI din Romania, in conditiile in care Grupul de Comunicare Strategica a anuntat un nou record al pe.

Ludovic Orban, despre lucrarile la tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova - Pitesti: Se deruleaza intr-un ritm extrem de sustinut

Primul ministru, Ludovic Orban, a mers sambatape santierul Drumului Expres Craiova - Pitesti, tronsonul 2, care face legatura intre limita judetelor Dolj si Olt si municipiul Slatina, pentru a verifica i.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )