Libnet.ro
UNICEF

07:45

Alexandru Rafila: PSD cere in mod clar redeschiderea scolilor odata cu terminarea vacantei

Adevărul Adevărul,
Alexandru Rafila: PSD cere in mod clar redeschiderea scolilor odata cu terminarea vacantei

Deputatul PSD Alexandru Rafila a anuntat ca social-democratii solicita ca scolile sa fie redeschise imediat cum se incheie vacanta si a adaugat ca o amanare a unei decizii de redeschidere ar fi nejustificata. continuă pe Adevărul

RAFILA: PSD cere in mod clar redeschiderea scolilor odata cu terminarea vacantei

PSD cere redeschiderea scolilor odata cu terminarea vacantei, a declarat, astazi, deputatul social-democrat Alexandru Rafila, care a sustinut ca o amanare nu are justificare, conform Agerpres.

PSD cere redeschiderea scolilor Rafila: Amanarea cu inca o luna nu este sanatoasa nici pentru copii, nici pentru parinti

Deputatul PSD, Alexandru Rafila cere in mod clar redeschiderea scolilor odata cu terminarea vacantei. Rafila spune ca cifrele din ultima perioada arata o scadere a incidentei infectiei SARS-CoV-2.

PSD cere redeschiderea scolilor. Alexandru Rafila: Amanarea este nesanatoasa pentru copii, parinti si economie

Reprezentantul Romaniei la OMS, deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat, miercuri, ca masura de a amana redeschiderii scolilor este nejustificata si nesanatoasa.

PSD cere redeschiderea scolilor. Alexandru Rafila: Amanarea cu inca o luna a deschiderii scolilor nu este sanatoasa nici pentru copii, nici pentru parinti, nici pentru economia nationala (VIDEO)

PSD solicita deschiderea scolilor odata cu incheierea vacantei de iarna. Solicitarea social-democratilor a fost anuntata, miercuri, prin vocea deputatului Alexandru Rafila. PSD vrea ca scolile sa.

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cand ar putea reveni elevii in banci

Redeschiderea scolilor este un subiect de interes pentru milioane de romani, toti asteptand cu sufletul la gura deciziile autoritatilor in acest sens. Din pacate, din cauza pandemiei de COVID-19 toti elevii au avut de suferit, iar conceptul de scoala si educatie creeaza confuzie in randul acestora. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat in cursul serii .

SORIN CIMPEANU, DESPRE REDESCHIDEREA SCOLILOR Niciun scenariu nu este exclus

Nu excludem niciun scenariu in ceea ce priveste redeschiderea scolilor, orice scenariu - inclusiv o deschidere zonala a invatamantului in forma sa fizica, fata in fata, a declarat ieri seara, la Digi24, ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu.

Redeschiderea scolilor, strans legata de imunizarea dascalilor si de evolutia epidemiei

O decizie cu privire la redeschiderea scolilor va fi luata in ultima decada a lunii ianuarie a declarat ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu, care precizeaza insa ca nu exclude niciun scenariu care s-ar impune in urma analizei pe care ministerul pe care il conduce o va face de la jumatatea acestei luni.

Ministrul Educatiei, despre redeschiderea scolilor: Ne asteptam din pacate la o crestere a ratei de infectare. Niciun scenariu nu este exclus

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a raspuns, marti, intrebarilor adresate de telespectatorii Antenei 3, cu privire la redeschiderea scolilor si modificarile aduse in programa scolara in contextul pandemiei cu coronavirus.

15 ianuarie, termen pentru scoli sa trimita o situatie cu angajatii care vor sa se vaccineze Vaccinarea cadrelor didactice, unul dintre criteriile pentru redeschiderea scolilor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni seara, ca a trimis o adresa tuturor inspectoratelor scolare judetene, dar si tuturor universitatilor, pentru a realiza o situatie a angajatilor dispusi sa se vaccineze. Statistica trebuie finalizata pana in 15 ianuarie la ora 16. 00, fiind unul dintre factorii luati in calcul pentru redeschiderea scolilor.

Ministerul Educatiei ia in calcul toate scenariile pentru redeschiderea scolilor. Sorin Cimpeanu: Analiza trebuie facuta responsabil, cu datele pe masa

Ministrul Educatiei a anuntat in cursul serii de luni ca toate scenariile privind redeschiderea scolilor vor fi luate in calcul, de la reluarea cursurilor in zonele cu incidenta mica a cazurilor de infectare cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )