Libnet.ro
UNICEF

14:15

Alexandru Rafila, reactie la numarul mare de cazuri noi de COVID-19: O sa vedem in continuare o tendinta destul de neplacuta

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila, reactie la numarul mare de cazuri noi de COVID-19: O sa vedem in continuare o tendinta destul de neplacuta

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a avut o prima reactie dupa noua raportare a infectarilor cu COVID-19. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca au fost inregistrate 1. 232 de noi cazuri in ultimele 24 de ore. continuă pe Antena3

India, cea mai afectata regiune din lume de COVID-19. A depasit SUA si Brazilia la numarul de cazuri noi de infectie si decese

Potrivit celor mai recente date, India a inregistrat cel mai mare numar de noi decese si noi cazuri de infectare cu coronavirus din lume, in ciuda faptului ca aici au fost aplicate cele mai severe masuri de.

Profesorul Alexandru Rafila, anunt ingrijorator. Semnele clare care arata ca situatia devine tot mai grava in Romania

Reprezentantul Organizatiei Mondiale a Sanatatii in Romania si presedintele Societatii Romane de Microbiologie, profesorul Alexandru Rafila, a prezentat, sambata, datale care arata ca situatia in Romania, in momentul de fata, devine tot mai grava, in conditiile in care numarul de noi cazuri de infectie cu coronavirus este in crestere.

De ce creste alarmant numarul cazurilor noi de COVID-19 in Bucuresti. Explicatia profesorului Alexandru Rafila

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a explicat sambata dimineata la Digi24 de ce numarul cazurilor noi de COVID-19 din Bucuresti creste alarmant, joi inregistrandu-se un record in ceea ce priveste bilantul zilnic: 223 de noi infectari.

ALEXANDRU RAFILA: Ne asteptam la o crestere mai rapida a numarului de cazuri la ATI

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, spune ca exista un decalaj intre cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus si cresterea numarului pacientilor de la Terapie Intensiva, dar si a mortalitatii.

Medicul Alexandru Rafila, anuntul care da fiori reci romanilor. Se va intampla in maximum 2 saptamani

Alexandru Rafila, directorul Societatii Romane de Microbiologie, a tras un semnal de alarma cu privire la faptul ca, in perioada imediat urmatoare, numarul persoanelor internate la Terapie Intensiva dar si numarul deceselor, vor creste.

Alexandru Rafila: Ne asteptam la o crestere mai rapida a cazurilor de terapie intensiva si a mortalitatii in urmatoarele saptamani

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, sustine ca este de asteptat ca bilantul pacientilor care au nevoie de terapie intensiva si numarul deceselor provocate de COVID-19 sa.

Alexandru Rafila: Cu cat oamenii interactioneaza un timp mai indelungat, cu atat riscul de transmitere e mai mare. Cunosc multe persoane care s-au intors infectate de pe litoral (VIDEO)

Cu cat oamenii interactioneaza un timp mai indelungat, cu atat riscul de transmitere a COVID-19 este mai mare, a explicat Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, duminica seara, in.

Profesorul Alexandru Rafila, despre redeschiderea scolilor. Dispozitivul banal din fiecare scoala care ar face o mare diferenta in acest caz

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat luni in ce conditii ar putea fi deschise scolie in toamna. Potrivit specialistului, redeschiderea acestora este un proces complex care ar putea fi adaptat de la o unitate scolara la alta.

Alexandru Rafila, vestea pe care nimeni nu dorea sa o auda. in ce conditii se vor redeschide scolile

Profesorul Alexandru Rafila a vorbit despre varianta redeschiderii scolilor in anumite conditii. Acesta subliniaza faptul ca in aceasta perioada de pandemie, fiecare scoala ar trebui pregatita diferit pentru redeschidere, in functie de conditiile pe care aceasta le intocmeste. Medicul sugereaza de altfel o stransa legatura intre alegerile locale si reinceperea scolilor. Deschiderea scolii este un .

Este oficial! La ce distanta ne putem infecta cu COVID-19 pe strada. Alexandru Rafila: Sansele de a ne imbolnavi cresc considerabil

Profesorul Alexandru Rafila a explicat cum se poate transmite noul coronavirus atunci cand ne aflam pe strada si a oferit recomandari vizavi de distantape care trebuie sa o pastram fata de alte persoane pentru a nu ne infecta. Acesta da asigurari ca in anumite conditii, virusul nu se poate transmite cu usurinta de la o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )