Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Rafila, reprosuri pentru Vlad Voiculescu: Romania a cumparat 3,1 milioane de teste rapide, dar testarea in scoli e doar pe hartie. Lucrul asta va ascunde sub pres evolutia epidemiei

B1 B1,
Alexandru Rafila, reprosuri pentru Vlad Voiculescu: Romania a cumparat 3,1 milioane de teste rapide, dar testarea in scoli e doar pe hartie. Lucrul asta va ascunde sub pres evolutia epidemiei

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD, i-a reprosat ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu USR-PLUS), faptul ca se testeaza insuficient in Romania pentru depistarea infectiilor cu coronavirus. Rafila s-a re. continuă pe B1

Alexandru Rafila, critici dure pentru Vlad Voiculescu: Lipsa de asumare ucide!

Alexandru Rafila, vicepresedinte al Camerei Deputatilor a citit motiunea simpla depusa de PSD si intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea si viata romanilor.

Ce se intampla daca trece de Parlament motiunea PSD contra lui Vlad Voiculescu

Motiunea depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, este pusa in dezbatere astazi de Camera Deputatilor, iar votul urmeaza sa se dea miercuri, in sedinta plenului. Ce reprosuri i.

Alexandru Rafila a dezvaluit ce vaccin anti-COVID-19 ar alege daca ar avea aceasta optiune

Romania foloseste in prezent trei vaccinuri anti-COVID-19 aprobate la nivelul Uniunii Europene, produse de trei giganti internationali Pfizer,Moderna si britanicii de la AstraZeneca. Daca ar avea optiunea de a alege medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a precizat, vineri seara, ca ar opta sa se imunizeze cu serul de la AstraZeneca pe care il considera potrivit pentru el, mai ales ca a avut COVID-19.

Daca ar trebui sa aleaga, medicul Alexandru Rafila ar prefera vaccinul AstraZeneca pentru imunizarea sa

Medicul Alexandru Rafila a fost intrebat la Digi24 care ar fi vaccinul pe care l-ar alege pentru imunizarea sa, dintre Pfizer, Moderna si AstraZeneca, daca ar avea aceasta optiune. Rafila a declarat ca ar opta pentru AstraZeneca, pe care-l considera un vaccin suficient pentru o persoana ca el, care a trecut deja prin infectarea cu Covid-19.

ALEXANDRU RAFILA: Eu cred ca transferul pacientului care a murit in Belgia a fost unul greoi and

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat luni ca, in opinia sa, transferul pacientului care a murit in Belgia a fost unul greoi, conform Agerpres.

Cat de valabila este diploma ministrului Vlad Voiculescu

Documentul de atestare, in Romania, a diplomei universitare pe care a prezentat-o Vlad Voiculescu ri.

Vaccinarea anti-COVID ar putea fi periodica. Alexandru Rafila: Este posibil sa avem cicluri de vaccinare similare cu cele pentru prevenirea infectiei gripale

Profesorul Alexandru Rafila anunta ca vaccinul anti-COVID ar putea sa aiba un ciclu de administrare precum serul anti-gripal. Practic, vaccinul care previne imbolnavirea de COVID-19 ar putea fi administrat.

Alexandru Rafila a ales vaccinul contra COVID. Pfizer, Moderna sau AstraZeneca?

Medicul Alexandru Rafila a dezvaluit care ar fi vaccinul contra COVID-19 pe care l-ar alege pentru imunizare, dintre Pfizer, Moderna si AstraZeneca, daca ar avea aceasta optiune.

Pfizer, Moderna sau AstraZeneca? Ce vaccin prefera Alexandru Rafila

Medicul Alexandru Rafila a fost intrebat la Digi24 care ar fi vaccinul pe care l-ar alege pentru imunizare, dintre Pfizer, Moderna si AstraZeneca, daca ar avea aceasta optiune.

Alexandru Rafila: Vaccinul anti-COVID s-ar putea sa fie periodic. Cum stim daca ne-am imunizat si mai avem anticorpi

Profesorul Alexandru Rafila spune ca vaccinarea anti-COVID s-ar putea face periodic, asa cum se intampla in cazul gripei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )