Libnet.ro
UNICEF

11:00

Alexandru Rafila a spus adevarul despre numarul de infectari cu COVID-19! Cate cazuri sunt in realitate

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila a spus adevarul despre numarul de infectari cu COVID-19! Cate cazuri sunt in realitate

Medicul Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, a vorbit, in exclusivitate la Antena 3, despre cresterea numarului de infectari cu coronavirus cu peste 300 de cazuri, in ultimele zile. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila a dezvaluit cauza cresterii cazurilor de infectari cu coronavirus

Alexandru Rafila a declarat ca numarul mare de cazuri de COVID-19 din ultimele zile este cauzat in primul rand de relaxarea la nivel individual. Reprezentantul Romaniei la OMS vine cu un apel la romani si spune ca daca avem grija sa respectam regulile de igiena si distantare, lucrurile pot fi tinute sub control.

Alexandru Rafila, despre inmultirea cazurilor de infectare cu Covid-19: Mai degraba relaxarea noastra, ca indivizi, este responsabila

Numarul mare de cazuri de Covid-19 din ultimele zile este cauzat in primul rand de relaxarea la nivel individual, considera Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS). El adauga daca avem grija sa respectam regulile de igiena si distantare, lucrurile pot fi tinute sub control.

Alexandru Rafila: Numarul real de cazuri de COVID-19 in Romania este intre 10 si 20 de ori mai mare decat cel depistat

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a afirmat la Digi24 ca estimeaza ca numarul real de imbolnaviri cu COVID-19 in Romania sa fie de 10, sau chiar de 20 de ori mai mare decat cel din statisticile oficiale. Acesta a explicat ca ar fi vorba de persoane asimptomatice.

Alexandru Rafila, despre cresterea numarului de infectari cu COVID-19: Exista o anumita ingrijorare avand in vedere trendul ultimelor patru zile

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a atras atentia luni seara ca evolutia cazurilor de COVID-19 din ultimele patru zile este ingrijoratoare, in conditiile in care numarul.

Alexandru Rafila: Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 in Romania poate fi de 10, chiar de 20 de ori mai mare

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a estimat, intr-o interventie televizata, ca numarul persoanelor infectate cu COVID-19 in Romania poate fi de 10, chiar de 20 de ori mai mare.

Alexandru Rafila, anunt ingrijorator: Numarul de cazuri este intre 10 si 20 de ori mai mare decat cel depistat

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, sustine ca numarul real de imbolnaviri de coronavirus ar putea sa fie mult mai mare decat cel din statisticile oficiale.

Alexandru Rafila: De la 1% cazuri pozitive acum patru saptamani, am ajuns la 3%. Multi sperau ca transmiterea sa dispara vara, dar numarul de cazuri creste

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, atrage atentia ca, in medie, in ultima saptamana, numarul cazurilor de COVID-19 a crescut semnificativ, fata de cea anterioara, in.

Alexandru Rafila: De la 1% cazuri pozitive acum 3-4 saptamani, am ajuns la 3% zilnic. Ne gasim in fata unei probleme de sanatate publica

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, atrage atentia ca media ultimei saptamani arata o dublare a numarului de imbolnaviri cu coronavirus fata de media saptamanii anterioare, astfel ca procentul cazurilor pozitive s-a stabilizat la 3%, zilnic, fata de 1 1,5% cat era acum 3 4 saptamani. Ne gasim in fata unei probleme de sanatate publica, spune Rafila.

PSD face acuzatii grave despre numarul de infectari cu coronavirus: Cifrele oficiale au devenit cifrele liberale despre pandemie!

Partidul Social Democrat face acuzatii deosebit de grave vizavi de datele furnizate privind numarul infectarilor cu coronavirus.

ALEXANDRU RAFILA: Nu putem ca politica de sanatate publica sa ne focalizam sa testam pe toata lumea, pentru ca o testam degeaba

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, afirma ca o testare pentru coronavirus prin PCR a intregii populatii nu are niciun rost, pentru ca oamenii pot fi sanatosi sau chiar in perioada de incubatie la momentul testului, dar sa se imbolnaveasca ulterior.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )