Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEXANDRU RAFILA: Nu putem ca politica de sanatate publica sa ne focalizam sa testam pe toata lumea, pentru ca o testam degeaba

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEXANDRU RAFILA: Nu putem ca politica de sanatate publica sa ne focalizam sa testam pe toata lumea, pentru ca o testam degeaba

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, afirma ca o testare pentru coronavirus prin PCR a intregii populatii nu are niciun rost, pentru ca oamenii pot fi sanatosi sau chiar in perioada de incubatie la momentul testului, dar sa se imbolnaveasca ulterior. continuă pe Ziarul Bursa

Rafila: Nu putem ca politica de sanatate publica sa ne focalizam sa testam pe toata lumea, pentru ca o testam degeaba

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, afirma ca o testare pentru coronavirus prin PCR a intregii populatii nu are niciun rost, pentru ca oamenii pot fi sanatosi sau chiar in perioada de incubatie la momentul testului, dar sa se imbolnaveasca ulterior.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: in Romania, procentul de probe pozitive din totalul de teste efectuate este de 3%, ceea ce este mult si ar trebui sa creeze o anumita preocupare fata de evolutia acestei infectii (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie a explicat, marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in acest moment in Romania sunt.

Alexandru Rafila: Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 in Romania poate fi de 10, chiar de 20 de ori mai mare

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a estimat, intr-o interventie televizata, ca numarul persoanelor infectate cu COVID-19 in Romania poate fi de 10, chiar de 20 de ori mai mare.

Alexandru Rafila, anunt ingrijorator: Numarul de cazuri este intre 10 si 20 de ori mai mare decat cel depistat

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, sustine ca numarul real de imbolnaviri de coronavirus ar putea sa fie mult mai mare decat cel din statisticile oficiale.

Alexandru Rafila: Numarul real de cazuri de COVID-19 in Romania este intre 10 si 20 de ori mai mare decat cel depistat

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a afirmat la Digi24 ca estimeaza ca numarul real de imbolnaviri cu COVID-19 in Romania sa fie de 10, sau chiar de 20 de ori mai mare decat cel din statisticile oficiale. Acesta a explicat ca ar fi vorba de persoane asimptomatice.

Alexandru Rafila, despre cresterea numarului de infectari cu COVID-19: Exista o anumita ingrijorare avand in vedere trendul ultimelor patru zile

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a atras atentia luni seara ca evolutia cazurilor de COVID-19 din ultimele patru zile este ingrijoratoare, in conditiile in care numarul.

Imunizarea de grup, discutata in Romania, pentru prima oara: argumentele lui Alexandru Rafila

Probabilitatea sa punem mana cu totii pe un vaccin in urmatoarea perioada este una foarte scazuta. Din acest motiv, Alexandru Rafila a atras atentia asupra imunizarii de grup. Pentru mult.

Alexandru Rafila, dupa cresterea infectarilor cu coronavirus: Nu trebuie sa fim panicati!

Alexandru Rafila sustine ca este imposibil ca datele privind diagnosticarile cu COVID-19 sa fie manipulate. Reprezentantul Romaniei la OMS arata ca procentul de imbolnaviri, de cinci la suta din numarul de teste, este unul mare, de natura a crea preocupare.

Alexandru Rafila raspunde acuzatiilor PSD: Lumea trebuie sa fie constienta ca nu exista niciun fel de regie

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, medicul Alexandru Rafila, afirma ca este imposibil ca datele privind diagnosticarile cu COVID-19 sa fie manipulate. El arata ca procentul de imbolnaviri, de cinci la suta din numarul de teste, este unul mare, de natura a crea preocupare.

Alexandru Rafila explica de ce gradinitele raman inchise: Deschiderea activitatii didactice a aratat o crestere in transmiterea infectiei

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a precizat ca deschiderea activitatilor in scoli si gradinite este asociata cu o crestere a cazurilor de infectari cu COVID-19. in contextul in care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2689 seconds )