Libnet.ro
UNICEF

06:45

ALEXE, DESPRE TAIERILE DIN PADUREA BANEASA: O echipa a Corpului de control se va deplasa pe teren

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEXE, DESPRE TAIERILE DIN PADUREA BANEASA: O echipa a Corpului de control se va deplasa pe teren

Corpul de control al ministrului Mediului se va deplasa, marti, in padurea Baneasa, pentru a verifica legalitatea taierilor de copaci semnalate acolo, a anuntat, luni seara, la Digi 24, ministrul de resort, Costel Alexe. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Mediului se duce sa cerceteze taierile din Padurea Baneasa VIDEO

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a afirmat luni ca taierile din Padurea Baneasa sunt conforme cu amenajamentul silvic si a anuntat ca miercuri va merge acolo.

Zeci de arbori din Padurea Baneasa au fost pusi la pamant de la inceputul anului

Zeci de arbori din Padurea Baneasa au fost pusi la pamant de la inceputul anului, actiunea fiind surprinsa in mai multe poze si filmulete postate pe retelele de socializare. Pe panourile amplasate in padure se arata ca este vorba despre o exploatare forestiera facuta de Ocolul Silvic Bucuresti, in baza unei autorizatii emise pe 16 decembrie 2019, pe o suprafata de 24,4 ha. Potrivit panoului urmeaza sa fie exploatata o cantitate de 576 mc de lemn, lucrarile fiind de raritura, adica de intretinere. Un alt panou arata lucrari de exploatare pe o suprafata de circa 14 hectare, cu un volum de 17 mc.

Ministrul Mediului face miercuri un control personal pentru a evalua taierile de arbori din Padurea Baneasa

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat de curand ca va trimite corpul de control din subordine, urmand ca miercuri dimineata sa se deplaseze personal in Padurea Baneasa pentru a evalua modul in care este exploatata aceasta padure. Actiunea vine dupa ce mai multe organizatii de mediu au acuzat taierea ilegala a sute de arbori sanatosi.

Ministrul Mediului merge in padurea Baneasa, alaturi de Corpul de control, pentru a verifica legalitatea taierilor. Alexe: Cred ca exploatarea e inceputa mai demult

Costel Alexe, ministrul Mediului, isi trimite Corpul de control marti in padurea Baneasa, pentru a verifica legalitatea taierilor de copaci semnalate acolo, si a precizat ca va merge acolo personal miercuri,.

De ce s-a bagat smecherul cu BMW pe linia tramvaiului. Ce spun psihologii despre soferii din Bucuresti

De ce s-a baga smecherul cu BMW pe linia de tramvai, scandal ajuns viral pe internet, dar si pe mana politistilor. Ce spun psihologii despre soferii din Bucuresti. De ce s-a bagat smecherul cu BMW pe linia tramvaiului? Un sofer, detinator de Infiniti, a oprit circulatia in prima zi de saptamana, dar si prima zi .

La ce liceu invata Selly si ce parere are despre educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii

Selly, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania si-a expus parerea in ceea ce priveste educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii, insa el sustine ca acesta este adevarul. La ce liceu invata Selly? Ce crede Selly despre educatia din Romania: Mi se pare ca a fost o conducere foarte proasta Andrei .

Angela Merkel si Vladimir Putin, intalnire la Moscova pentru a discuta despre criza din Orientul Mijlociu

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin s-au intalnit sambata, la Moscova, pentru a discuta despre actuala criza din Orientul Mijlociu, transmite DPA.

Dorin Florea, despre romii din Targu-Mures: Am avut 4.000 de cetateni care stateau cu caii in blocuri

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a declarat ca a incercat sa le ofere romilor din orasul pe care il conduce locuinte, drumuri, dar si-a dat seama ca acestia ignora ajutorul care le este oferit. Am avut cel putin vreo 4. 000 de cetateni care stateau cu caii in blocuri, a spus edilul, potrivit Mediafax.

Traian Basescu, despre primarul din Targu Mures: Florea este doctor. Trebuia sa se autodiagnosticheze, putea sa-si dea seama ca nu mai e sanatos cu asemenea propuneri

Traian Basescu a comentat, marti seara, pozitia controversata a lui Dorin Florea, primarul din Targu Mures, care a propus introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor sa aduca pe.

VIDEO Cristina Topescu - ultimul interviu la TVR 1, despre Revolutia din 1989

TVR1 a prezentat ultimul interviu realizat cu jurnalista Cristina Topescu, in data de 22 decembrie 2019, in care aceasta povesteste cum a trait Revolutia din 1989. in interviul acordat jurnalistei TVR Camelia Csiki, Cristina Topescu povesteste cum a fost eliberata din inchisoare pe 19 decembrie 1989 si cum a iesit pe strazi alaturi de fratele ei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )