Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alfred Simonis: Guvernul Orban este aparatorul pedofililor, violatorilor si pradatorilor sexuali

Adevărul Adevărul,
Alfred Simonis: Guvernul Orban este aparatorul pedofililor, violatorilor si pradatorilor sexuali

Liderul deputatilor PSD Alfred Simonis a afirmat ca Guvernul Orban este aparatorul pedofililor, violatorilor si pradatorilor sexuali din cauza faptul ca Executivul a atacat la Curtea Constitutionala legea votata de Parlament prin care aceste bestii ar fi putrezit in inchisoare. El a precizat ca este abominabil ca Guvernul nu a dublat alocatiile pentru copii, insa ii apara cu inversunare pe cei care distrug vieti de copii. continuă pe Adevărul

Guvernul Orban, decizie fara precedent. Blocheaza legea pentru ca pedofilii sunt discriminati

Guvernul a blocat marirea pedepselor pentru pedofili, trimitand legea la CCR, pentru ca agresorii sexuali sunt discriminati in noua lege. Guvernul Orban, decizie incredibila. A blocat legea pentru ca pedofilii sunt discriminati in urma cu o luna, Parlamentul a adoptat, o lege care majoreaza pedepsele pentru pedofili, astfel incit acestia aveau mai multe sanse sa .

ALDE: Guvernul Orban a incercat sa ii pacaleasca pe parinti si pe copii! insa, surpriza totala...

Reprezentantii ALDE au postat un mesaj pe o retea sociala in care acuza Guvernul Orban ca a incercat sa ii pacaleasca pe parinti si pe copii cu o majorare de 30 de lei, adica 20% din cat ar fi trebuit. insa, surpriza totala, aflam acum ca si OUG de majorare a alocatiilor cu 20% are grave probleme de legalitate!.

Cade Guvernul Orban? Tariceanu: Iohannis o cauta cu lumanarea

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a declarat duminica seara, la Antena3, ca sunt sanse ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban sa treaca in luna august.

Gabriela Firea, acuzatii dure la Guvernul Orban: Priviti! Abuz de functie! Abuz de putere!

Gabriela Firea a acuzat PNL si pe liderul Ludovic Orban de abuz de putere si de incredere, dupa ce liberalii s-au intalnit cu reprezentantii USR si PLUS chiar intr-o sala a Guvernului pentru a negocia candidaturile la Primaria Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )