Libnet.ro
UNICEF

23:45

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania: Taxele de admitere la facultate sunt aberante

B1 B1,
Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania: Taxele de admitere la facultate sunt aberante

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a realizat o analiza prin care arata ca universitatile percep sume aberante de la viitorii studenti. Tinerii spun ca banii nu ar justifica. continuă pe B1

Studentii reclama taxele aberante de admitere la facultate

Taxele de admitere la facultate sunt aberante, de la 50 la 350 de lei, si nu justifica valoarea costurilor serviciilor pe care le ofera, a atras atentia Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) intr-un comunicat.

ANOSR: Taxele de admitere la facultate sunt aberante. invatamantul gratuit costa!

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania sustine ca taxele de admitere la facultate sunt aberante si ca nu justifica valoarea costurilor serviciilor pe care le ofera. Lipsa.

ANOSR: Taxele de admitere la facultate sunt aberante

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) atrage atentia, intr-un comunicat transmis Agerpres, asupra faptului ca taxele de admitere la facultate sunt aberante, de la 50 la 350 de.

Cel mai iubit artist din Romania, ales acum prin vot la Media Music Awards

Cel mai iubit artist din Romania va fi ales de public si premiat la marea gala Media Music Awards. Romanii isi pot alege preferatul votand online pe pagina de Facebook a evenimentului, mai exact la sectiunea Fans Like Award.

Cea mai mare captura de heroina din Romania, de 40 de milioane de euro, descoperita de DIICOT (VIDEO)

Autoritatile romane au anuntat miercuri cea mai mare captura de heroina din Romania de dupa 1990, si anume o captura de 40 de milioane de euro, potrivit sefului DIICOT, Daniel Horodniceanu, informeaza B1.

Sinteza zilei. Topul celor mai prosti hoti din Romania

Au vrut sa dea lovitura vietii, dar lucrurile nu au mers conform planului. Cei mai prosti hoti din Romania au fost prezentati tarii intregi, marti seara, la Antena 3. Vezi AICI editia integrala a emisiunii.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania

Antena 3 e lider de audienta. De la 1 ianuarie 2015 si pana astazi, pentru un public care conteaza extrem de mult, Antena 3 este postul de televiziune numarul 1 din Romania, devansand canalele.

Financial Times: Riscurile din Romania sunt in crestere

Conflictele politice, coruptia, dezacordurile cu FMI si relaxarea politicii fiscale din Romania nu sunt ingrediente ale unei piete emergente performante, scrie Financial Times, notand ca factorii negativi incep sa ii depaseasca pe cei pozitivi, iar riscurile sunt in crestere.

Accident in Anglia in care a fost implicat si un autocar din Romania: Sase persoane au suferit rani usoare

Un autocar cu 52 de locuri din Romania s-a izbit luni de un parapet de beton, pe autostrada M25, in apropiere de Leatherhead, a anuntat Politia din Surrey comitat in sudul Angliei, vecin cu zona londoneza).

Imperiul de la Zimnicea al celui mai bogat om din Romania

Cel mai bogat om al Romaniei, Ioan Niculae, are pe malul Dunarii, la Zimnicea, un imperiu cu sapte case, inconjurate de copaci adusi din China. Desi este unul dintre cele mai sarace orase din Romania, declarat.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )