Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alianta Pro Bucuresti 2020 - un parteneriat civil, fara idei pentru Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alianta Pro Bucuresti 2020 - un parteneriat civil, fara idei pentru Capitala

Iesiri nervoase pe banda rulanta din PSD, dupa alianta dintre partidele conduse de Victor Ponta si Robert Negoita. continuă pe Ziarul Bursa

LUCIAN ROMASCANU, PSD: Alianta Pro Bucuresti 2020 - un parteneriat civil, fara idei pentru Capitala

Iesiri nervoase pe banda rulanta din PSD, dupa alianta dintre partidele conduse de Victor Ponta si Robert Negoita.

Partidele lui Ponta si Robert Negoita formeaza Alianta Pro Bucuresti 2020:Firea si Dan nu vor putea scapa de capusele de pe langa PSD sau PNL

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, anunta o alianta intre Pro Romania si noua formatiune politica infiintata de catre primarul sectorului 3, Robert Negoita, Partidul Bucuresti 2020. Ponta afirma ca Alianta Pro Bucuresti 2020 se adreseaza celor care nu vor sa voteze contra si care nu doresc sa fie prizonieri ai binomului PSD-PNL.

Victor Ponta si Robert Negoita au format Alianta Pro Bucuresti 2020 pentru oricine nu e prizonier al binomului PSD - PNL Marcel Ciolacu: Gabriela Firea ii va spulbera (VIDEO, FOTO)

Victor Ponta a anuntat ca formatiunea pe care o conduce, Pro Romania, si Partidul Bucuresti 2020, recent infiintat de primarul Sectorului 3, Robert Negoita, vor forma de acum Alianta Pro Bucuresti 2020.

Ponta si Negoita s-au unit in Alianta Pro Bucuresti 2020

Victor Ponta, liderul Pro Romania, si Robert Negoita, primarul Sectorului 3, au oficializat relatia .

Romascanu, despre alianta intre Ponta si Negoita: Am vazut azi incheierea unui parteneriat civil intre doua persoane. Nu am vazut candidati si proiecte

Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Lucian Romascanu, catalogheaza drept un fiasco alianta Pro Bucuresti 2020 anuntata duminica de Victor Ponta si Robert Negoita, Romascanu criticandu-l pe Victor Ponta si spunand ca decizia acestuia serveste intereselor PNL si ale presedintelui Klaus Iohannis.

Gabriela Firea, despre alianta dintre Ponta si Negoita: O alianta a raului, doresc sa omoare candidatul Firea

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Alianta Pro Bucuresti 2020, anuntata de Victor Ponta si Robert Negoita, este una a raului si ca face jocul PNL si USR.

Alianta Ponta - Negoita il ajuta pe Nicusor Dan, considera liderul PSD, Marcel Ciolacu

Alianta Pro Bucuresti 2020, anuntata de Victor Ponta si Robert Negoita, este un ajutor direct pentru.

Gabriela Firea, dezvaluiri incendiare: Negoita a facut 100% jocurile lui Liviu Dragnea. Cine face parte din Alianta Raului

Primarul Capitalei Gabriela Firea a dezvaluit, in exclusivitate la Antena3, ca Alianta Pro Bucuresti 2020 anuntata de Victor Ponta si Robert Negoita, pe care o numeste Alianta Raului, este nociva pentru cetateni.

Marcel Ciolacu, acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta: il ajuta pe Nicusor Dan

Marcel Ciolacu a rabufnit dupa alianta PRO Bucuresti 2020, fondata de Victor Ponta si Robert Negoita. Liderul PSD sustine ca aceasta alianta reprezinta un ajutor direct pentru Nicusor Dan la Primaria Capitalei, insa Gabriela Firea ii va spulbera.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )