Libnet.ro
UNICEF

17:15

Alianta USR-PLUS a contestat decizia BEC

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alianta USR-PLUS a contestat decizia BEC

Alianta USR-PLUS a contestat, astazi, decizia Biroului Electoral Central care i-a respins inscrierea in alegerile europarlamentare. Vom merge mai departe, indiferent de decizia ICCJ in care avem foarte mare incredere, a spus Dan Barna, la Timisoara. continuă pe Ziarul Bursa

Alianta USR-PLUS contesta astazi, la inalta Curte, decizia BEC / Nicusor Dan a anuntat ca a gasit solutia pentru a contrasemna in mod legal protocolul aliantei

Alianta USR-PLUS va contesta, astazi, la inalta Curte, decizia Biroului Electoral Central, care i-a respins inscrierea in alegerile europarlamentare. Nicusor Dan a anuntat, joi seara, ca a gasit solutia care sa ii permita sa contrasemneze in mod legal protocolul aliantei.

BARNA, USR: Vom contesta decizia BEC referitoare la Alianta 2020 USR-PLUS

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a anuntat ca va ataca la iCCJ decizia Biroului Electoral Central de astazi conform careia a fost respinsa cererea de inscriere in competitia electorala a Aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare.

TOMAC: PMP a contestat decizia de a nu avea reprezentanti in BEC

Partidul Miscarea Populara a contestat la inalta Curte de Casatie si Justitie decizia de excludere din randul formatiunilor care vor avea reprezentanti in Biroul Electoral Central constituit pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Alianta USR PLUS a depus la iCCJ cererea de contestatie privind decizia BEC

Liderii aliantei USR PLUS au anuntat intr-o conferinta de presa la Timisoara ca au depus contestatie la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) dupa ce Biroul Electoral Central BEC) a respins cererea de inscriere a aliantei la alegerile europarlamentare.

Dan Barna va ataca la iCCJ decizia BEC cu privire la Alianta 2020 USR-PLUS

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a anuntat ca va ataca la iCCJ decizia Biroului Electoral Central de joi conform careia a fost respinsa cererea de inscriere in competitia electorala a.

Ciolos: Speram ca inalta Curte sa judece sambata contestatia privind decizia BEC in cazul Aliantei USR-PLUS

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, vineri, la Arad, ca echipele de juristi ale USR si PLUS lucreaza la finalizarea contestatiei care va fi depusa in cursul zilei de vineri la inalta Curte de Casatie si Justitie dupa decizia aberanta a BEC prin care a fost respinsa participarea la alegeri a aliantei dintre cele doua partide. Ciolos a adaugat ca spera ca aceasta sa fie judecata sambata.

VIDEO Dacian Ciolos, dupa decizia BEC: A venit momentul sa ne scuturam de dragnism si de pesedism prin vot

Dacian Ciolos, presedintele PLUS, a organizat marti, 7 martie, o conferinta de presa speciala la Timisoara, dupa ce Biroul Electoral Central BEC) a respins cererea de inscriere in competitia electorala a Aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare.

Ciolos: Decizia BEC de respingere a Aliantei USR-PLUS e impotriva firii, a bunului-simt si chiar a legii

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, califica decizia Biroului Electoral Central de a respinge inregistrarea aliantei cu USR ca fiind impotriva firii, a bunului-simt si chiar a legii.

IULIAN BULAI, DEPUTAT USR: Vom contesta decizia BEC

Deputatul USR Iulian Bulai a anuntat ca decizia Biroului Electoral Central de respingere a cererii de inscriere a Aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare va fi contestata.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2725 seconds )