Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alianta USR PLUS a depus la iCCJ cererea de contestatie privind decizia BEC

Adevărul Adevărul,
Alianta USR PLUS a depus la iCCJ cererea de contestatie privind decizia BEC

Liderii aliantei USR PLUS au anuntat intr-o conferinta de presa la Timisoara ca au depus contestatie la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) dupa ce Biroul Electoral Central BEC) a respins cererea de inscriere a aliantei la alegerile europarlamentare. continuă pe Adevărul

Alianta USR-PLUS a depus contestatie la iCCJ

Alianta 2020 USR PLUS a depus contestatie la inalta Curte de Casatie si Justitie in urma deciziei Biroului Electoral Central de a respinge inscrierea aliantei. Am depus astazi contestatie la ICCJ.

iCCJ a decis ca alianta USR - PLUS poate candida la europarlamentare

ICCJ a decis ca Alianta USR - PLUS poate candida la alegerile europarlamentare! Alianta USR-PLUS a anuntat ca a depus, vineri, la inalta Curte de Casatie si Justitie contestatia cu privire la decizia BEC prin.

Alianta USR-PLUS a contestat decizia BEC

Alianta USR-PLUS a contestat, astazi, decizia Biroului Electoral Central care i-a respins inscrierea in alegerile europarlamentare. Vom merge mai departe, indiferent de decizia ICCJ in care avem foarte mare incredere, a spus Dan Barna, la Timisoara.

Nicusor Dan: `Ma bucur ca a fost admisa contestatia depusa de Alianta USR-PLUS, in ciuda stangaciilor procedurale`

Nicusor Dan a anuntat ca se bucura ca a fost admisa contestatia depusa de Alianta USR-Plus la decizia Biroului Electoral Central, in ciuda stangaciilor procedurale. Ma bucur ca a fost admisa.

Alianta USR-PLUS, respinsa de Biroul Electoral Central: Cele doua partide nu mai pot participa impreuna la alegeri

Biroul Electoral Centrala respins, joi, alianta USR-PLUS. Astfel, cele doua formatiuni politice sunt obligate sa intre in alegeri separat. Motivarea BEC a fost acela ca Dan Barna si Dacian Ciolos.

Alianta USR-PLUS primeste sustineri de la partide si lideri europeni. Guy Verhofstadt: Autoritatile romane nu ar trebui sa constranga democratia

Liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, si Verzii europeni au publicat vineri mesaje de incurajare pentru Alianta USR-PLUS, avertizand Romania ca nu ar trebui sa puna obstacole absurde in calea democratiei.

Alianta USR-PLUS contesta astazi, la inalta Curte, decizia BEC / Nicusor Dan a anuntat ca a gasit solutia pentru a contrasemna in mod legal protocolul aliantei

Alianta USR-PLUS va contesta, astazi, la inalta Curte, decizia Biroului Electoral Central, care i-a respins inscrierea in alegerile europarlamentare. Nicusor Dan a anuntat, joi seara, ca a gasit solutia care sa ii permita sa contrasemneze in mod legal protocolul aliantei.

Nicusor Dan s-a reinscris in USR: Fac tot ce tine de mine, legal, astfel incat Alianta USR-PLUS sa fie pe buletinele de vot. Oamenii trebuie sa poata face alegerea pe care si-o doresc

Nicusor Dan s-a reinscris in USR, aceasta fiind solutia juridica gasita pentru a contrasemna, in mod legal, protocolul Aliantei USR-PLUS. Indiferent de ce cred eu despre aceasta alianta, atata vreme cat ea reprezinta o optiune electorala pentru o parte a alegatorilor, fac tot ce tine legal de mine ca Alianta sa se regaseasca pe buletinele de vot, iar oamenii sa poata face alegerea pe care si-o doresc. Asa este intr-o democratie, a declarat, pentru HotNews. ro, Nicusor Dan.

Mircea Badea, idee salvatoare pentru alianta USR-PLUS

Mircea Badea a identificat solutia la problema aliantei electorale USR-PLUS, care nu a primit de la BEC dreptul de a candida in aceasta formula la alegerile europarlamentare. A venit statul de drept si.

Ludovic Orban: Alianta USR-PLUS sa-si puna actele in regula la instanta, pentru ca a fost respinsa de cele cinci judecatoare din BEC. Nu victimizarea e solutia

Ludovic Orban, presedintele PNL, a explicat ca cele cinci judecatoare din Biroul Electoral Central au votat pentru respingerea Aliantei USR-PLUS, motiv pentru care este esential sa aiba actele in regula atunci.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )