Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alimentarea cu energie electrica intrerupta in mai multe zone limitrofe din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Alimentarea cu energie electrica intrerupta in mai multe zone limitrofe din Bucuresti

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta partial in mai multe zone din jurul Bucurestiului, dar si din cartierul Colentina, in ziua de duminica, 7 aprilie 2019, intre orele 10:00 si 18:00,. continuă pe Antena3

Accident grav in Capitala. Un barbat a facut infarct la volan si a lovit mai multe masini. Circulatia este paralizata

Accident grav pe Bulevardul Cobalcescu din Capitala. Un sofer a facut infarct la volan si a lovit mai multe masini care erau parcate. Circulatia a fost blocata la fata locului. Au fost aduse mai multe.

Decizie legata de ursul care a ucis mai multe animale domestice din zona de munte a Buzaului

Autoritatile vor sa puna capat terorii la care sunt supusi locuitorii din zona de munte a judetului Buzau, care de cateva saptamani se vad neputinciosi in fata atacurilor dese ale unui urs. Ministerul Mediului si-a dat acordul pentru recoltarea animalului care a ucis cateva zeci de animale din mai multe gospodarii situate indeosebi pe raza comunelor Colti si Panatau.

Cod galben de vant in mai multe judete

Meteorologii au emis Cod galben de vant in mai multe judete din tara. Atentionarile sunt valabilepana la ora 18.

PENTRU MAI MULTE PROIECTE DE INFRASTRUCTURA DE LA NOI CE a aprobat finantari de circa doua miliarde euro

Comisia Europeana a aprobat finantari de aproape doua miliarde de euro pentru mai multe proiecte de infrastructura din Romania care vizeaza transportul public din Bucuresti, litoralul Marii Negre si sistemul de aprovizionare cu apa din judetul Timis.

Legea care amendeaza jignirea statului a intrat in vigoare in Rusia: Mai multe agentii au sters o stire despre un graffiti in care Putin era facut homosexual

O stire despre un graffiti in care Vladimir Putin era facut homosexual, care a aparut pe coloanele cladirii unei sectii de Politie, care a circulat in noaptea dintre 31 martie si 1 aprilie a fost stearsa de mai multe agentii de stiri din Rusia, dupa ce Serviciul de cenzura al procurorului general al Rusiei, Roskomnadzor, a cerut eliminarea continutului din online. O publicatie locala acuza cenzura, relateaza The Moscow Times.

Copacii ciuntiti. Ce s-a intamplat cu arborii de pe mai multe bulevarde din Bucuresti, toaletati de autoritatile locale

Mai multi arbori de pe Bulevardul Regina Elisabeta si Bulevardul Aviatorilor s-au uscat dupa ce in urma cu un an sau doi au fost toaletati barbar de autoritatile locale. Asta demonstreaza inca o data ca felul in care primariile din Bucuresti gestioneaza aceasta problema este gresit si da dreptate specialistilor si cetatenilor care cer autoritatilor sa opreasca masacrarea copacilor si sa toaleteze responsabil.

Made in China - cele mai multe produse periculoase din UE

Mai mult de jumatate dintre produsele periculoase depistate in 2018 in Uniunea Europeana proveneau din China, potrivit unui raport publicat, vineri, de Comisia Europeana. Jucariile, masinile si hainele erau principalele categorii de produse periculoase depistate in UE, mai arata raportul, care cuprinde si date despre Romania.

FOTOGALERIE Copacii care au pierdut lupta cu toaletarea: Arbori de pe mai multe bulevarde din Bucuresti, taiati barbar anul trecut de autoritatile locale, s-au uscat

Mai multi arbori de pe bd. Regina Elisabeta si bulevardul Aviatorilor s-au uscat dupa ce in urma cu un an sau doi au fost toaletati barbar de autoritatile locale. Asta demonstreaza inca o data ca felul in care primariile din Bucuresti gestioneaza aceasta problema este gresit si da dreptate specialistilor si cetatenilor care cer autoritatilor sa opreasca masacrarea copacilor si sa toaleteze responsabil.

[P] Top 20 de companii cu cele mai multe oportunitati de cariera deschise la Angajatori de TOP

Pe 5-6 aprilie la Sala Palatului are loc cel mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP. Evenimentul din aceasta primavara inregistreaza peste 6000 de oportunitati de cariera oferite de 130 de companii participante.

Un barbat din Movilita, arestat preventiv dupa ce a furat un televizor si a distrus mai multe bunuri dintr-o locuinta

Politistii ialomiteni au retinut un tanar de 31 de ani, din comuna Movilita, suspect de furtul unui televizor si distrugerea mai multor bunuri dintr-o locuinta de pe raza comunei de domiciliu, prejudiciul fiind de aproximativ 4. 000 de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )