Libnet.ro
UNICEF

06:15

Made in China - cele mai multe produse periculoase din UE

Hotnews Hotnews,
 Made in China - cele mai multe produse periculoase din UE

Mai mult de jumatate dintre produsele periculoase depistate in 2018 in Uniunea Europeana proveneau din China, potrivit unui raport publicat, vineri, de Comisia Europeana. Jucariile, masinile si hainele erau principalele categorii de produse periculoase depistate in UE, mai arata raportul, care cuprinde si date despre Romania. continuă pe Hotnews

Alimentarea cu energie electrica intrerupta in mai multe zone limitrofe din Bucuresti

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta partial in mai multe zone din jurul Bucurestiului, dar si din cartierul Colentina, in ziua de duminica, 7 aprilie 2019, intre orele 10:00 si 18:00,.

Unul din cinci decese este asociat alimentatiei necorespunzatoare. Care sunt bolile care fac cele mai multe victime

Unul din cinci decese este asociat alimentatiei necorespunzatoare, in special consumului excesiv de sare, zahar sau carne, arata un studiu recent. Consumul insuficient de cereale integrale si fructe sau legume conteaza si el, potrivit cercetatorilor.

[P] Top 20 de companii cu cele mai multe oportunitati de cariera deschise la Angajatori de TOP

Pe 5-6 aprilie la Sala Palatului are loc cel mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP. Evenimentul din aceasta primavara inregistreaza peste 6000 de oportunitati de cariera oferite de 130 de companii participante.

Decizie legata de ursul care a ucis mai multe animale domestice din zona de munte a Buzaului

Autoritatile vor sa puna capat terorii la care sunt supusi locuitorii din zona de munte a judetului Buzau, care de cateva saptamani se vad neputinciosi in fata atacurilor dese ale unui urs. Ministerul Mediului si-a dat acordul pentru recoltarea animalului care a ucis cateva zeci de animale din mai multe gospodarii situate indeosebi pe raza comunelor Colti si Panatau.

PENTRU MAI MULTE PROIECTE DE INFRASTRUCTURA DE LA NOI CE a aprobat finantari de circa doua miliarde euro

Comisia Europeana a aprobat finantari de aproape doua miliarde de euro pentru mai multe proiecte de infrastructura din Romania care vizeaza transportul public din Bucuresti, litoralul Marii Negre si sistemul de aprovizionare cu apa din judetul Timis.

Preturile petrolului au urcat ieri la cele mai ridicate niveluri din 2019

Preturile petrolului au urcat ieri la cele mai ridicate niveluri din 2019, dupa semnale pozitive din economia mondiala si oferta mai scazuta, care au facut ca ambele contracte de referinta, Brent si WTI, sa inregistreze cele mai mari cresteri trimestriale din ultimii aproape zece ani .

Top 10 telefoane: care sunt cele mai rapide smartphone-uri din lume

Cei de la AnTuTu au publicat cel mai recent top 10 telefoane pe criterii de performanta, iar Samsung Galaxy S10 si S10+ nu au reusit sa intre in top 30. Creatorii popularului benchmark AnTuTu.

Care sunt produsele cele mai periculoase pentru consumatori. Mii de alerte inregistrate

Aproximativ o treime din cele 2. 257 de alerte cu privire la produse periculoase publicate anul trecut au vizat jucariile, conform raportului anual publicat vineri de Comisia Europeana privind produsele periculoase.

12 cele mai importante companii din China participa la Forumul de Afaceri de la Chisinau

12 cele mai importante companii din China si 100 de companii autohtone participa la Forumul de Afaceri de la Chisinau, in perioada 2-4 aprilie, avand posibilitatea sa interactioneze direct cu investitori de talie mondiala. in cadrul evenimentului a fost prezentata oferta investitionala a Moldovei si facilitatile de care pot beneficia potentialii investitori chinezi, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Ministerului Economiei.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Paste. Cat de frig se anunta in aprilie, ce regiuni vor fi cele mai afectate de ploi

Luna aprilie va debuta cu frig. in prima saptamanavom avea temperaturi mai scazute decat normalul perioadei, dar si un deficit de precipitatii. Ulterior, temperaturile vor creste si se vor apropia de cele normale, dar deficitul de precipitatii va continua. in cea de-a treia saptamana a lunii sunt prognozate mai multe ploi, in unele zone ajungandu-se mai un mic excedent.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )