Libnet.ro
UNICEF

23:45

[P] Top 20 de companii cu cele mai multe oportunitati de cariera deschise la Angajatori de TOP

Hotnews Hotnews,
 [P] Top 20 de companii cu cele mai multe oportunitati de cariera deschise la Angajatori de TOP

Pe 5-6 aprilie la Sala Palatului are loc cel mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP. Evenimentul din aceasta primavara inregistreaza peste 6000 de oportunitati de cariera oferite de 130 de companii participante. continuă pe Hotnews

Companiile cu cele mai multe joburi disponibile la targul Angajatori de TOP

130 de companii vor participa la editia din 5-6 aprilie a targului Angajatori de TOP si vor oferi peste 6. 000 de oportunitati de cariera. Editia din aceasta primavara inregistreaza si un record, in conditiile in care o singura companie are peste 400 de.

Unul din cinci decese este asociat alimentatiei necorespunzatoare. Care sunt bolile care fac cele mai multe victime

Unul din cinci decese este asociat alimentatiei necorespunzatoare, in special consumului excesiv de sare, zahar sau carne, arata un studiu recent. Consumul insuficient de cereale integrale si fructe sau legume conteaza si el, potrivit cercetatorilor.

Top telefoane cu cele mai bune camere: Samsung vs. Huawei vs. iPhone

Samsung, Huawei si Apple cu iPhone) si-au construit un nume pentru performanta foto. Apoi, e Google. Dar de la fiecare companie ce ai putea alege? Samsung Galaxy S10 Plus, Huawei P30 Pro, iPhone.

Cum vrea Seat sa lanseze cele mai ieftine masini electrice din piata si de ce acest lucru este complicat

Marca spaniola Seat are un loc special in uriasul plan de electrificare lansat de Volkswagen Group, iar misiunea nu va fi simpla, fiindca Seat ar trebui sa aduca in piata cele mai ieftine masini electrice si sa ajute mai multe marci ale grupului sa lanseze masini micute de oras. Cele mai ieftine masini electrice costa acum 22-23. 000 de euro, iar Seat vrea sa coboare sub 20. 000 de euro. Asadar, nu vorbim de o versiune de Logan electric, ci de o masina mult mai scumpa, insa scaderea pretului sub acel prag este complicata.

1 APRILIE - ZIUA PACALELILOR. Cele mai tari farse din istorie

1 aprilie este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene.

12 cele mai importante companii din China participa la Forumul de Afaceri de la Chisinau

12 cele mai importante companii din China si 100 de companii autohtone participa la Forumul de Afaceri de la Chisinau, in perioada 2-4 aprilie, avand posibilitatea sa interactioneze direct cu investitori de talie mondiala. in cadrul evenimentului a fost prezentata oferta investitionala a Moldovei si facilitatile de care pot beneficia potentialii investitori chinezi, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Ministerului Economiei.

PENTRU MAI MULTE PROIECTE DE INFRASTRUCTURA DE LA NOI CE a aprobat finantari de circa doua miliarde euro

Comisia Europeana a aprobat finantari de aproape doua miliarde de euro pentru mai multe proiecte de infrastructura din Romania care vizeaza transportul public din Bucuresti, litoralul Marii Negre si sistemul de aprovizionare cu apa din judetul Timis.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Paste. Cat de frig se anunta in aprilie, ce regiuni vor fi cele mai afectate de ploi

Luna aprilie va debuta cu frig. in prima saptamanavom avea temperaturi mai scazute decat normalul perioadei, dar si un deficit de precipitatii. Ulterior, temperaturile vor creste si se vor apropia de cele normale, dar deficitul de precipitatii va continua. in cea de-a treia saptamana a lunii sunt prognozate mai multe ploi, in unele zone ajungandu-se mai un mic excedent.

Cele mai mari marketplace-uri online din .ro - alatura-te lor si vinde!

EMag Marketplace, Cel. ro, Doraly. ro, Breslo. ro sau Credimag. ro sunt doar cateva dintre marketplace-urile din Romania. In functie de domeniul de activitate, vechimea business-ului, dar si a strategiei tale, acestea si altele pe care le vom enumera mai.

Diego Simeone, antrenorul cu cele mai mari venituri din Europa

Argentinianul Diego Simeone este surprinzator antrenorul care incaseaza cei mai multi bani din fotbalul european, anunta publicatia France Football.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2055 seconds )