Libnet.ro
UNICEF

21:45

Alimentele care contin cele mai multe toxine. Afla la ce trebuie sa fii atent

Antena3 Antena3,
Alimentele care contin cele mai multe toxine. Afla la ce trebuie sa fii atent

Plantele si unele animale se apara de atacuri prin substante otravitoare toxine), care sunt stocate de regula in anumite parti ale plantei sau in anumite organe. Se estimeaza ca omul preia odata cu hrana ap. continuă pe Antena3

Aproape 40.000 de locuri de munca, vacante la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Prahova, Dolj, Arad si Sibiu

Aproape 40. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Dolj, Arad si Sibiu, in timp ce in Mehedinti, Giurgiu si Bacau sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Care sunt cele mai vandute carti din lume

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai vandute carti din istorie? Oana Portase prezinta un astfel de top, la Numai de.

Cele mai multe tranzactii cu criptomonede au loc pe platformele din Malta

Majoritatea operatiunilor de pe platformele de tranzactionare de criptomonede au loc in Malta, stat care vrea sa isi mareasca avutia devenind una dintre jurisdictiile cele mai prietenoase pentru un sector care ingrijoreaza autoritatile de reglementare din alte tari.

Primarii ingropate in datorii. Topul judetelor cu cele mai multe restante

Tot mai multe primarii au facturi neachitate catre diversi furnizori. O statistica Jurnalul arata ca la nivelul intregii tari au fost inregistrate restante de 195 milioane de lei, in crestere cu 7 milioane de.

Politic show: Iohannis, dupa ce Dancila nu i-a raspuns la telefon: Daca ar fi un domn prim-ministru, i-as spune ceva. Fiind o doamna, ma abtin; Cine sunt deputatii cu cele mai multe absente nemotivate; Pariul lui Iohannis

Joi, ultima sansa ca legile Justitiei sa ajunga pe masa Comisiei de la Venetia. Surse: Romania ar putea fi monitorizata de Consiliul Europei, la fel ca in anii '90. Cel mai important for al Consiliului Europei va dezbate joi solicitarea. Denuntatorul medicului Mihai Lucan: Face ce stie cel mai bine, ameninta, hartuieste si incearca sa intimideze. Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, il acuza pe medic de.

Top 30 de autoturisme de pe piata din Romania. Care sunt cele mai inmatriculate masini dupa disparitia taxei auto

Primul trimestru din acest an a adus schimbari importante in piata auto din Romania, cu cresteri, in primul rand, dar si evolutii diferite pentru actorii din piata, topul celor mai vandute autoturisme din.

Cat costa vacanta de 1 Mai la munte: care sunt cele mai bune oferte

Cele mai mici preturi sunt in zona Covasna-Harghita, unde se poate petrece un sejur si cu 500 de lei. Cea mai cautata zona este Bran-Moieciu-Fundata, unde preturile sunt intre 800 si 1. 000 de lei de cuplu.

Un barbat care a atacat mai multe femei in lifturile blocurilor din Capitala a fost capturat noaptea trecuta. Individul actiona in Sectorul 2

Un barbat suspectat de tentativa de viol si talharie a fost capturat la doar sase ore dupa ce a atacat o tanara de 22 de ani pe care a incercat sa o violeze in liftul unui bloc din Sectorul 2. Individul este suspectat de mai multe astfel de atacuri. El a fost retinut, iar la aceasta ora se afla in fata judecatorului care va decide daca emite pe numele lui un mandat de arestare preventiva.

SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE

Milioane de romani isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Gheorghe. Cele mai multe sarbatorite se numesc Georgiana. Dintre barbati, majoritatea.

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume, iNCHIS. Politia a arestat mai multe persoane

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume a fost inchis, anunta autoritatile britanice. Mai multe persoane au fost arestate in aceasata descindere la care au participat cinci tari. Hackeri din intreaga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )