Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume, iNCHIS. Politia a arestat mai multe persoane

B1 B1,
Unul dintre cele mai mari site-uri din lume, iNCHIS. Politia a arestat mai multe persoane

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume a fost inchis, anunta autoritatile britanice. Mai multe persoane au fost arestate in aceasata descindere la care au participat cinci tari. Hackeri din intreaga. continuă pe B1

Dr. Max va deveni oficial unul dintre cele mai mari lanturi de farmacii din Romania

Lantul international de farmacii Dr. Max a primit aprobarea Consiliului Concurentei pentru achizitia AD Pharma Group, prin intermediul GLEBI HOLDINGS PLC. In urma deciziei Consiliului Concurentei, Dr. Max va deveni actionar majoritar.

Unul dintre cele mai mari lanturi de magazine vinde tot

Rohatyn Group a pus pe masa in jur de 20 mil. euro pentru lantul de pet-shop-uri Animax construit in peste 15 ani de antreprenorul Cristian Ludovic Pop. Antreprenorul Cristian Ludovic Pop a vandut retailerul.

Care sunt cele mai vandute carti din lume

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai vandute carti din istorie? Oana Portase prezinta un astfel de top, la Numai de.

Secretele de frumusete ale imparatesei Sissi, una dintre cele mai frumoase femei din istorie

Celebra imparateasa Sissi a Austriei a fost una dintre cele mai frumoase femei ale epocii. Sotia imparatului Franz Joseph era obsedata de aspectul obrazului si al parului ei lung si bogat, de silueta ei ca .

Google face una dintre cele mai mari schimbari. Ce trebuie sa stie utilizatorii

Google schimba designul Gmail pentru prima data din 2013 incoace, in incercarea de a concura mai bine Microsoft Outlook. Acesta este cea mai mare schimbare in cadrul G Suite, pe masura ce Google vrea sa captu.

Care este cel mai scump oras din lume. Chiria unui apartament este 4.500 de euro pe luna

Firma britanica de cercetare de piata Economist Intelligence Unit EIU) a publicat lista sa cu cele mai scumpe orase din lume. Pentru multi, numele New York ar trebui sa apara cu certitudine, dar de fapt in top.

Cum arata lista de cumparaturi si portofelul romanilor: cele mai mari cheltuieli, legate de alimentatie si locuinta

Millennials sunt mai independenti in ceea ce priveste deciziile de cumparare, dar isi depasesc bugetele lunare. Baby Boomers si reprezentantii Generatiei Z economisesc cel mai mult, in timp ce cei din Generatia X au cele mai mari venituri, dar si.

Care sunt bancile din R. Moldova cu cele cele mai mari performante obtinute in 2018

Moldova Agroindbank, urmata de Mobiasbanca, Moldindconbank si Victoriabank se claseaza in topul bancilor comerciale cu cele mai bune performante. Topul a fost realizat in urma aplicarii metodologiei clasamentului performantei bancare, la sfarsitul lunii martie 2018, de catre expertii Centrului analitic independent Expert-Grup.

URARI DE SFANTUL GHEORGHE. Marele Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai indragiti sfinti

in 23 aprilie il praznuim pe Sf. Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta - sfant militar, a carui viata desavarsita l-a transformat, peste secole, intr-unul dintre cei ma.

Exploziile, incendiile si accidentele rutiere in strainatate, principalele cauze pentru cele mai mari daune platite de Omniasig in 2017

Valoarea totala a despagubirilor platite de Omniasig VIG in 2017 a fost de peste 626 milioane lei, in crestere cu peste 10% fata de anul precedent, cea mai mare despagubire fiind de 1,13 milioane lei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )