Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alimentele care te fac sa te simti mai fericit! Le consumati?

Antena3 Antena3,
Alimentele care te fac sa te simti mai fericit! Le consumati?

Exista o legatura intre ceea ce mancam si fericire? Ei bine, cercetatorii sunt convinsi ca da. Iata ce alimente stimuleaza starea de spirit in mod natural. - Uleiul din seminte de in. continuă pe Antena3

Care este cel mai fericit an din casnicie? Raspunsul este cu totul neasteptat

Care este cel mai fericit an din casnicie? Daca multi s-ar grabi sa spuna ca primul an, ei bine specialistii au cu totul alta parere. De curand, a avut loc un studiu, care a cuprins aproximativ 2000.

Leacurile babesti care fac minuni impotriva racelii si gripei

Amigdalele functioneaza ca niste paznici, care impiedica patrunderea bacteriilor si a virusilor in faringe. Daca acestea nu pot fi oprite, ele provoaca o inflamatie puternica, atat a.

Au crescut tarifele la taxiurile bucurestene. Care este cel mai mic pret pe kilometru

Luna octombrie a adus si o majorare a tarifelor taximetristilor. in Bucuresti, exista firme care deja au crescut pretul, de la 1. 39 lei/ km la 1. 69 lei/km, potrivit libertatea. ro. De la 1 octombrie, una.

Taximetristii au marit tarifele. Care este cel mai mic pret pe kilometru, in Bucuresti

Luna octombrie a adus majorari in mai multe domenii, printre care carburanti, gaze naturale si energie electrica. Si taximetristii au marit tarifele. in Bucuresti, exista firme care deja au crescut.

Care sunt cele mai grele facultati din lume

In fiecare an, studentii cu rezultate bune si foarte bune la invatatura se bat pe locurile scose la concurs de cele mai bune universitati din lume. Miza este mare, concurenta este acerba, astfel ca numai cei mai buni dintre cei mai buni reusesc.

S-a dezvaluit care este cea mai scumpa strada din Marea Britanie/ Preturile proprietatilor au ajuns la 35 de milioane de lire sterline

Kensington Palace Gardens este cea mai scumpa strada din Londra, iar pretul mediu al proprietatilor in aceasta zona este de 35,6 milioane de lire sterline, potrivit The Telegraph. Zona gazduieste persoane cunoscute in intreaga lume - finantatorul FC Chelsea, Roman Abramovici sau mostenitoarea imperiului Formula 1, Tamara Ecclestone - si chiar daca preturile locuintelor care se incadreaza in aceasta portiune au ajuns in ultimul an la aproximativ 2,5 milioane de lire sterline, Kensington Palace Gardens ramane primul loc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )