Libnet.ro
UNICEF

15:30

Care este cel mai fericit an din casnicie? Raspunsul este cu totul neasteptat

Antena3 Antena3,
Care este cel mai fericit an din casnicie? Raspunsul este cu totul neasteptat

Care este cel mai fericit an din casnicie? Daca multi s-ar grabi sa spuna ca primul an, ei bine specialistii au cu totul alta parere. De curand, a avut loc un studiu, care a cuprins aproximativ 2000. continuă pe Antena3

Taximetristii au marit tarifele. Care este cel mai mic pret pe kilometru, in Bucuresti

Luna octombrie a adus majorari in mai multe domenii, printre care carburanti, gaze naturale si energie electrica. Si taximetristii au marit tarifele. in Bucuresti, exista firme care deja au crescut.

Dobanzile continua sa creasca: Indicele Robor la 3 luni a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie news. ro.

Indicele ROBOR la 3 luni a atins pragul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent

Indicele ROBOR la 3 luni continua sa creasca, atingand astazi nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Este cel mai mic oras din Romania, dar l-au transformat intr-o atractie mondiala

Cel mai mic oras din Romania, dar atrage anual aproape jumatate de milion de turisti. La Baile Tusnad, cei mai multi vin pentru a beneficia de tratamentele cu ape minerale, recomandate in special celor.

S-a dezvaluit care este cea mai scumpa strada din Marea Britanie/ Preturile proprietatilor au ajuns la 35 de milioane de lire sterline

Kensington Palace Gardens este cea mai scumpa strada din Londra, iar pretul mediu al proprietatilor in aceasta zona este de 35,6 milioane de lire sterline, potrivit The Telegraph. Zona gazduieste persoane cunoscute in intreaga lume - finantatorul FC Chelsea, Roman Abramovici sau mostenitoarea imperiului Formula 1, Tamara Ecclestone - si chiar daca preturile locuintelor care se incadreaza in aceasta portiune au ajuns in ultimul an la aproximativ 2,5 milioane de lire sterline, Kensington Palace Gardens ramane primul loc.

Alimentul care te ajuta sa elimini toxinele din organism. Este cel mai tare detoxifiant

Limonada neagra a devenit un trend pe retelele de socializare si foarte multe persoane o consuma pentru ca aduce multe beneficii pentru sanatate. Culoarea inedita este conferita de utilizarea carbunelui activ.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei! Indicele Robor la trei luni a atins nivelul cel mai mare din ianuarie 2015

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit.

Un roman, cel mai tare impresar de fotbalisti din lume. Povestea lui Constantin Dumitrascu, barbatul care s-a ferit de romani si a ajuns pe locul I in topul Forbes

Cel mai tare impresar de fotbalisti din lume este un roman. Constantin Dumitrascu, care detine compania MSM, a castigat 107,83 milioane de dolari in ultimul an. inaintea lui Jorge Mendes si.

Cel mai bizar tratament din lume! Ce afectiune vindeca aceasta batrana si de ce este mereu coada la cabinetul ei - VIDEO

O octogenara din Bosnia incaseaza cate zece euro de persoana pentru a le linge globurilrile oculare, remediu care ar vindeca mai multe boli. Batranica afirma ca este singura.

Cand este corect sa iti botezi copilul? Parintele Visarion a explicat care este momentul prielnic

Botezul este un eveniment care are parte in viata oricarui crestin, insa nu multi parinti cunosc care este momentul cel mai prielnic pentru acest ritual. Parintele Visarion a oferit cele mei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )