Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a dezvaluit care este cea mai scumpa strada din Marea Britanie/ Preturile proprietatilor au ajuns la 35 de milioane de lire sterline

Hotnews Hotnews,
 S-a dezvaluit care este cea mai scumpa strada din Marea Britanie/ Preturile proprietatilor au ajuns la 35 de milioane de lire sterline

Kensington Palace Gardens este cea mai scumpa strada din Londra, iar pretul mediu al proprietatilor in aceasta zona este de 35,6 milioane de lire sterline, potrivit The Telegraph. Zona gazduieste persoane cunoscute in intreaga lume - finantatorul FC Chelsea, Roman Abramovici sau mostenitoarea imperiului Formula 1, Tamara Ecclestone - si chiar daca preturile locuintelor care se incadreaza in aceasta portiune au ajuns in ultimul an la aproximativ 2,5 milioane de lire sterline, Kensington Palace Gardens ramane primul loc. continuă pe Hotnews

Cum arata si unde se afla cea mai scumpa casa din Bucuresti - FOTO

Are 15 camere, aproape 2. 000 de metri patrati si se afla unde altundeva decat in cea mai scumpa zona a Capitalei: cartierul Dorobanti. Vila este construita intr-un stil architectural.

Dumitru Chiritescu, profesor universitar: Depopularea este cea mai mare problema a Romaniei in acest moment

Profesorul de economie Dumitru Chiritescu a afirmat duminica, la Craiova, unde a sustinut conferinta cu tema Depopularea Romaniei - cauze si efecte, ca fenomenul depopularii este cea mai mare problema pe care o are Romania in acest moment, informeaza Agerpres.

Eficientizarea este cea mai buna masura impotriva saraciei energetice

Eficienta energetica este cea mai buna masura in lupta impotriva saraciei energetice si va duce atat la reducerea facturilor, cat si la protectia mediului inconjurator, a declarat, ieri , Maros Sefcovic, vicepresedintele Comisiei Europene, prezent la Bucuresti la reuniunea CESEC Central and South Eastern Europe Gas Connectivity - Interconectarea in sectorul de gaze in Europa centrala si de sud-est).

Care este cel mai fericit an din casnicie? Raspunsul este cu totul neasteptat

Care este cel mai fericit an din casnicie? Daca multi s-ar grabi sa spuna ca primul an, ei bine specialistii au cu totul alta parere. De curand, a avut loc un studiu, care a cuprins aproximativ 2000.

Cine este cea mai bogata femeie din Romania, cu o avere de peste 420 de milioane de euro

Potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani, averea celei mai bogate femei din Romania atinge 420-450 milioane de euro. Este vorba despre Veronica Gusa Dragan 43 ani), singura fiica a.

Taximetristii au marit tarifele. Care este cel mai mic pret pe kilometru, in Bucuresti

Luna octombrie a adus majorari in mai multe domenii, printre care carburanti, gaze naturale si energie electrica. Si taximetristii au marit tarifele. in Bucuresti, exista firme care deja au crescut.

In versiunea full costa aproape 100.000 de dolari. IMAGINI cu cea mai scumpa camioneta produsa vreodata!

Ofera in standard incalzire si ventilare pentru scaunele fata, faruri cu tehnologie LED si trapa panoramica, plus un motor diesel in opt cilindri, cuplat la o transmisie automata cu sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Turcia are cea mai tanara populatie din Europa

Turcia este tara europeana cu cea mai tanara populatie, doar 8,3% dintre cetatenii turci fiind varstnici, scrie ziarul turc Milliyet, citat de Rador. Din populatia de 79,8 milioane de persoane cat erau inregistrate in 2016, 6,6 milioane de persoane aveau varsta de peste 65 de ani.

Rapite, violate, exploatate. Prostitutia nu este cea mai veche meserie, este un stadiu de victimizare

Traficul de fiinte umane in Romania este un fenomen social si criminal. 622 a fost numarul de victime raportat in 5 ani, dintre care 54% erau victime sexuale, 34% ale exploatarii prin munca si 6% practicau cersetoria fortata.

Cozmin Gusa, despre numirea lui Gerhard Schroder la conducerea Rosneft: Cea mai importanta stire geopolitica a momentului

Consulantul politic Cozmin Gusa a spus despre numirea lui Gerhard Schroeder, fost cancelar al Germaniei, in fruntea Consiliului de Administratie al Rosneft ca reprezinta cea mai importanta stire geopolitica a momentului. Rosneft este cea mai mare companie petroliera din lume, consultantul adaugand ca Rusia, Germania si China si-au dat mana pentru a o administra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )