Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alimentele pe care nu trebuie sa le mananci daca iei pastile. Nu te pune in pericol

Playtech Playtech,
Alimentele pe care nu trebuie sa le mananci daca iei pastile. Nu te pune in pericol

Desi nu te-ai fi gandit vreodata, exista o mare legatura intre ceea ce mananci si medicamentele prescrise de medic. Pentru a nu te pune in pericol, este important sa afli despre alimentele care nu trebuie sa le consumi daca iei aceste pastile. Alimentele de care sa te feresti cand iei pastille Medicii atrag atentia asupra . continuă pe Playtech

Alimentele care iti prelungesc viata. Ce nu a mancat un barbat in ultimii zeci de ani

Potrivit OMS, speranta medie de viata in zilele noastre este de aproximativ 72 de ani. Trebuie sa stiti ce va poate afecta sanatatea si procesul de imbatranire intr-un mod pozitiv si negativ. Astfel va puteti schimba obiceiurile zilnice. Poate sa nu mai consumati anumite alimente, cum ar fi carnea rosie, asa cum a facut Bernando .

Haosul din spatele deciziei ca Spitalul Colentina sa redevina suport COVID: Medicii nu gasesc locuri in alte spitale sa transfere pacientii pe care trebuie sa ii externeze fortat, iar unele afectiuni nu se pot trata in niciun alt spital din Bucuresti

Decizia autoritatilor de a transforma din nou Spitalul Colentina in spital de suport COVID-19, la mai putin de doua luni de cand acesta fusese redeschis si pentru ceilalti pacienti, da peste cap viata a sute sau chiar mii de pacienti cronici, in conditiile in care este vorba despre unul dintre cele mai importante spitale care trateaza boli cronice din tara. Rozalina Lapadatu, presedintele Asociatiei Pacientilor cu Afectiuni Autoimune si vicepresedintele Aliantei Pacientilor Cronici, care reprezinta mii de bolnavi cu afectiuni cronice, a explicat, pentru HotNews. ro, ca in acest moment medicii de la Colentina se chinuie sa isi transfere in alte spitale pacientii care trebuie externati fortat, dar sunt situatii in care este greu sau imposibil sa le gaseasca loc. in plus, unele afectiuni cronice nu se pot trata in niciun alt spital din Bucuresti.

5 semne ca stai langa un vampir energetic. Acestia sunt oamenii de care trebuie sa te feresti

Poate ca ati auzit de vampirii emtionali sau energetici. Acestia nu fac altceva decat sa va fure toata energia, sa va spuna ca nu meritati ori sa va scoata in evidenta toate slabiciunile. 5 semne ca stai langa un vampir energetic Anumiti oameni cu care intrati in contact pot sa-si lase o amprenta nesemnificativa ori, .

Klaus Iohannis: Trebuie sa ne ocupam de legile justitiei, care trebuie reparate. E nevoie de o modernizare a Constitutiei si a CCR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca se impune o corectare a Legilor Justitiei. intrebat daca este necesara si o reforma a Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), seful statului a precizat c.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3247 seconds )