Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alimentul care nu mai trebuie consumat din acest moment. Cat de mult rau iti face, sigur nu stiai

Playtech Playtech,
Alimentul care nu mai trebuie consumat din acest moment. Cat de mult rau iti face, sigur nu stiai

Pestele Pangasius este alimentul care nu mai trebuie consumat din acest moment. La nivel de mapamond, zeci de mii de tone de peste Pangasius ajunge in bucatariile consumatorilor, in fiecare luna, fara ca acestia sa banuie cat de rau le face acest aliment. in Romania, pestele Pangasius este consumat la scara larga din cauza pretului . continuă pe Playtech

Atentie, soferi. Amenzi de minimum 1300 de lei pentru romani. Ce patesc soferii in trafic din acest moment

Luna octombrie nu a venit doar cu peisaje superbe. Iarna si-a facut deja simtita prezenta in unele parti ale tarii. in acest caz, cum se procedeaza cu anvelopele de iarna: schimba soferii cauciucurile masinilor sau nu? Potrivit ordonantei, soferii sunt obligati sa aiba automobilele dotate cu anvelope de iarna atunci cand circula pe drumurile publice .

Lidl Romania a facut anuntul pentru milioane de clienti. Ce primesc romanii din acest moment

Lidl Romania are un anunt important pentru clientii din Romania, asadar iata ce primesc acestia in plus cand isi fac cumparaturile din toate magazinele sale. Lidl Romania a facut anuntul pentru milioane de clienti Lidl Romania a facut in aceasta saptamana un anunt important, dupa un mic teasing care sa atraga atentia intregii lumi. Dar .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros 2020, dupa ce a pierdut partida cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 in clasamentul WTA, s-a impus in doar 69 de minute, scor 6-1, 6-2. Cu siguranta o uriasa dezamagire pentru Halep, care era favorita numarul 1 a competitiei. Iar .

Alimentul minune care te scapa de problemele cu inima. Cat de des trebuie consumat

Spre deosebire de bucataria japoneza, cea romaneasca este mult mai consistenta. Plus ca retetele, in special cele pe care le pregatim cand afara se lasa racoare, se bazeaza pe carne si conserve. Decinimic prea sanatos in meniul nostru. Totusi, nimeni nu ne obliga sa mancam alimente care sa ne puna la incercare stomacul sau ficatul.

Cu ce poti inlocui painea in alimentatie. Alimentul care ingrasa mai putin ca ea, daca stii sa il prepari

Ciolan in paine ca la Maramures, ciorba de fasole in paine, zacusca cu paine, carne si paine, oua ochiuri cu paine si cate si mai cateobsesia romanilor clar e de a manca orice aliment alaturi de paine. Iar cand vine vorba despre dezavantajele sale, aici se atinge, printre altele, o latura sensibila: adevarata obsesie a .

Alimentatia celor mai longevivi oameni din lume. Ce alimente tin cancerul la distanta

O insula izolata din Grecia pare sa ascunda secretul nemuririi. Ce mananca zilnic cei mai longevivi oameni din lume? Alimentul minune a fost dezvaluit de un barbat care, dupa ce s-a mutat acolo, s-a vindecat de cancer. Medicii ii mai dadusera doar cateva luni de viata! Cei mai longevivi oameni din lume. Povestea barbatului care .

Cum arata situatia votului in strainatate la alegerile parlamentare in acest moment. Ce state si-au dat acordul pentru organizarea de sectii si care ar urma sa o faca

Malta si Nigeria sunt singurele state ale caror autoritati au informat oficial, pana la acest moment, ca nu vor permite organizarea de sectii de votare pe teritoriul lor, nici la sediile misiunilor diplomatice sa.

Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat sambata, la Targu Mures, ca in acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown. Vor fi luate insa masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-CoV-2, a avertizat Arafat.

Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Prezent la Targu Mures, cu ocazia aniversarii a 30 de ani de la infiintarea SMURD in Romania, Raed Arafat, presedintele Departamentului pentru Situatii de Urgenta a declarat ca la acest moment nu se discuta.

Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca in acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown, insa vor fi luate masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-CoV-2.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )