Libnet.ro
UNICEF

07:15

Atentie, soferi. Amenzi de minimum 1300 de lei pentru romani. Ce patesc soferii in trafic din acest moment

Playtech Playtech,
Atentie, soferi. Amenzi de minimum 1300 de lei pentru romani. Ce patesc soferii in trafic din acest moment

Luna octombrie nu a venit doar cu peisaje superbe. Iarna si-a facut deja simtita prezenta in unele parti ale tarii. in acest caz, cum se procedeaza cu anvelopele de iarna: schimba soferii cauciucurile masinilor sau nu? Potrivit ordonantei, soferii sunt obligati sa aiba automobilele dotate cu anvelope de iarna atunci cand circula pe drumurile publice . continuă pe Playtech

Atentie, soferi. Amenzi de cel putin 870 de lei pentru romani in trafic. Greseala care te costa scump

Daca sunteti soferi si ati fost opriti in trafic de un politist rutier, nu ar strica sa stiti ce drepturi aveti, dar si ce obligatii aveti atunci cand va apare in fata un om in uniforma. Toate acestea va scutesc de timp, un eventual abuz, dar si amenzi, in cazul de azi, de cel putin .

Alerta pentru romani. Valul doi al virusului vine din vest: Parisul, in alerta totala, iar Italia, in dezastru

Temerile autoritatilor privind al doilea val mondial al pandemiei s-au adeverit. in urma cu doua luni, un oficial german avertiza ca este deja aici, dupa ce tara sa raporta sute de noi imbolnaviri zilnic. Spania a devenit prima tara din Europa de Vest care a depasit 50. 000 de cazuri de COVID-19, Praga si Bratislava vor .

Cel mai scump aliment pentru romani. Pe ce au dat mai multi bani, inca de la 1 septembrie

Luna septembrie a adus scumpiri pentru mai multe categorii de alimente, comparat cu luna august, iar acest lucru s-a intamplat ca urmare a cererii mari a populatiei pentru produsele respective. Potrivit datelor furnizate de Consiliul Concurentei, zaharul este alimentul care a crescut cel mai mult in luna septembrie, fata de luna august, inregistrand o crestere .

Alexandru Rafila, previziune dezastruoasa pentru romani dupa atingerea unui nou record negativ

Medicul Alexandru Rafila revine cu vesti ingrijoratoare pentru cetateni dupa o noua explozie de infectari cu COVID-19. Din pacate, ieri s-a atins un nou record al numarului de infectari, fiind pentru prima data cand se depasesc 2000 de cazuri. Situatia Romaniei dupa explozia de cazuri Romania, asemeni altor tari, tinde sa fie atinsa de cel .

Atentie, soferi! Cand schimbam cauciucurile de vara? Titi Aur: Esti vinovat!

Expertul in conducere defensiva, Titi Aur, a explicat care este cel mai bun moment pentru a schimba cauciucurile de vara cu cele de iarna si cand reprezinta cauciucurile de iarna un pericol.

PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Profit net de 5,68 milioane lei pentru Idea::Bank, in crestere cu 85%

La nivel de grup, profitul a scazut cu 14,3%, la jumatatea anului Idea::Bank, institutie de credit detinuta de polonezii de la Getin Holding, a raportat pentru primele sase luni ale anului curent un profit net de 5,68 milioane de lei, cu 85% peste cel de la jumatatea anului trecut, in conditiile in care veniturile operationale au urcat cu 11,7%, la aproape 55,83 milioane de lei, se arata intr-un raport al bancii remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Andrei Caramitru, amendat cu 5.000 de lei pentru un mesaj legat de Biserica Ortodoxa Romana

Andrei Caramitru a fost amendat cu 5. 000 de lei de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru un mesaj pe care l-a publicat pe pagina sa de Facebook, legat de Biserica Ortodoxa Romana BOR).

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )