Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alimentatia celor mai longevivi oameni din lume. Ce alimente tin cancerul la distanta

Playtech Playtech,
Alimentatia celor mai longevivi oameni din lume. Ce alimente tin cancerul la distanta

O insula izolata din Grecia pare sa ascunda secretul nemuririi. Ce mananca zilnic cei mai longevivi oameni din lume? Alimentul minune a fost dezvaluit de un barbat care, dupa ce s-a mutat acolo, s-a vindecat de cancer. Medicii ii mai dadusera doar cateva luni de viata! Cei mai longevivi oameni din lume. Povestea barbatului care . continuă pe Playtech

Care a fost cel mai bizar accident din lume. Un motociclist a avut un soc, in timp ce conducea linistit pe strada

Moment terifiant, un motociclist este lovit de un pacient sinucigas care a sarit dintr-un spital si a aterizat pe el. Totul fusese prins pe camerel de luat vederi din provincia chineza Guangxi. Care a fost cel mai bizar accident din lume Dailymail relateaza momentul unuia dintre cele mai bizare accidente din lume, in care este .

Cea mai puternica femeie din lume. 90% dintre barbati nu au forta ei. Cum arata

Brittany Flex Watts a inceput sa faca sport la un nivel inalt dupa ce stilul sau de viata incepuse sa o copleseasca. Pandemia de COVID-19 nu a oprit-o din a se antrena in continuare pentru concursurile la care urmeaza sa participe. Brittany, o femeie puternica. 90% dintre barbati nu au forta ei. isi subestimeaza pana .

Cei mai scumpi catelusi din lume. Se vand cu aproape 500.000 de dolari

Cine spune ca pisicile si cateii nu participa la bunastarea familiei se insala. Animalele de companie au ajuns sa faca bani pentru stapanii lor, imaginile cu ei de pe internet avand mare succes. Pe de alta parte, unele dintre ele te pot lasa lefter. Pisici de rasa, reptile sau caini giganti, micile suflete te pot .

Harta celor mai periculoase zone din Romania. Aici actioneaza mafiotii!

Harta celor mai periculoase zone din Romania, unde actioneaza mafiotii.

Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume. Unde se va trai regeste

Salariu minim pe economie este unul din cele mai importante criterii cand vine vorba de orasele mari europene. Se pare ca unul dintre acestea va deveni, daca nu tentant, cel putin ofertant din acest punct de vedere. Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume Locuitorii orasului Geneva au aprobat duminica propunerea pentru un .

Geneva va avea cel mai mare salariu minim din lume

Geneva va introduce un salariu minim de aproape 3. 800 de euro pe luna - venit minim care ar urma sa fie cel mai mare din lume. Locuitorii orasului Geneva au aprobat masura ca urmare a semnalelor ca saracia legata de Covid-19 este in crestere in orasul elvetian, relateaza The Guardian.

Bianca Andreescu, in topul celor mai rentabili sportivi, langa Messi si Ronaldo. Cum se situeaza rivala Simonei Halep

Leo Messi, este unul din cei mai importanti sportivi ai acestui secol. Este considerat sportivul cel mai profitabil pentru reclamele de pe reteaua de socializare Instagram. in acest top o regasim si pe jucatoarea romanca, Bianca Andreescu. Studiul facut analizeaza 6. 000 de sportivi din 21 de discipline diferite pregatit de compania Nielsen si SportsPro. Topul .

DigiSport: Cine este romanca misterioasa despre care presa din strainatate scrie ca este in topul celor mai frumoase sotii de fotbalisti

Andreea Sasu 30 de ani), originara din Pascani, este un fotomodel roman care a lucrat si a trait multi ani in orasul Milano, iar presa locala a nominalizat-o recent in topul celor mai frumoase sotii de fotbalisti.

Cat aur a minat omenirea, pana acum, si cat mai putem extrage din pamant. Uluitor!

Exista o intrebare care persista atat in mintea omenilor simpli, cat si a cercetatorilor. Cat aur a minat omenirea pana acum? Mai avem ce extrage? Cat de mult aur exista in lume Imaginati-va daca ati fi un super-ticalos care a preluat controlul asupra intregului aur al lumii si ar fi decis sa-l topeasca pentru a .

Cand a avut loc prima casatorie gay din lume. Toata lumea a uitat de lesbiana Anne Lister

Umilita pentru ca era diferita. Renegata de familie, trimisa departe de casa, de cand era copila, Anne a pus la cale un plan incredibil pentru a trai viata asa cum voia ea. Iubea femeile si voia sa aiba o sotie. Una dintre amantele ei a ajuns la azil, dupa ce a fost parasita. Cum a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )