Libnet.ro
UNICEF

22:16

Lidl da asa ceva gratis pentru toti romanii si conditiile sunt extrem de simple

Playtech Playtech,
Lidl da asa ceva gratis pentru toti romanii si conditiile sunt extrem de simple

Lidl a venit cu o veste excelenta pentru romani inainte de sarbatori. Retailerul a anuntat o oferta de zile mari pentru milioanele de oameni care-i trec pragul. Dupa cum spune Lidl: Sa. continuă pe Playtech

E gratis de la Digi pentru toti romanii: cum profiti de oferta momentului

Digi |RCS-RDS are o super oferta chiar acum. La cum a fost anul acesta pana acum, sigur te va ajuta enorm si de aici inainte sa activezi asa ceva. Cand vine vorba de serviciile oferite de.

eMAG le vinde la pret extrem de mic: 9 televizoare si telefoane pentru toti romanii

EMAG tine preturile jos chiar dupa Black Friday. Ce-am adunat mai jos e lista cu produse bune de cumparat acum, cu pret mai mic la resigilate. Si nu regreti. Chiar dupa Black Friday si Crazy.

Vestea anului pentru toti cei care au cont si card bancar. Romanii doar visau la asa ceva, acum e realitate

In aceeasi saptamana in care Google a lansat Pay in Romania, o companie locala a venit cu o veste incredibila pentru toti romanii. Daca Google Pay era o solutie dorita de multi.

Alimentul pe care toti romanii trebuie sa il consume toata iarna. E aur curat pentru sanatate

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a numit intr-o postare pe pagina sa de socializare un aliment pe care toti romanii trebuie sa il consume iarna. Nu sunt multe produse care pentru cativa lei sa ne aduca atatea bunatati in organism. Dr. Mihaela Bilic, despre conserva de peste alimentul pe care toti romanii trebuie sa-l consume .

Cum faci salata de vinete pufoasa. Greseala pe care toti romanii o fac atunci cand coc leguma

Salata de vinete este un preparat delicios, preferat, in mod cert de catre toti membrii familei. Dar, pentru a face o salata de vinete delicioasa, trebuie sa tii cont de anumite sfaturi. Cum faci salata de vinete pufoasa Salata de vinete poate fi extrem de pufoasa si fina, insa trebuie sa stii secretul care consta .

7 oameni au murit din cauza dezinfectantului de maini. Cum a fost posibil asa ceva

7 oameni au murit din cauza dezinfectantului de maini, nu dupa ce l-au folosit, ci dupa ce l-au baut. Mai multe persoane ramase fara bautura la o petrecere au murit in Rusia dupa ce au baut dezinfectantul pentru maini. Chef in Rusia terminat cu 7 morti. Petrecareti au baut dezinfectant de mani dupa ce au .

Rusinea istorica traita de Vladimir Putin. Asa ceva nu s-a mai intamplat in ultimii 20 de ani

Se apropie de sfarsit?! Toata lumea vorbeste despre rusinea istorica traita de Vladimir Putin. Nu s-a mai intamplat asa ceva de mai bine de doua decenii. Popularitatea lui Vladimir Putin, la cel mai scazut nivel Era Putin pare sa se apropie de sfarsit. Pandemia de coronavirus a facut ca popularitatea liderului de la Kremlin sa .

Mircea Badea, scos din minti de medici. A spus tot adevarul despre internari: Nu se poate asa ceva!

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, s-a aratat indignat pentru ca si in ziua de astazi se interneaza cu forta persoanele infectate cu noul coronavirus, in pofida faptului ca medicii reclama ca nu mai sunt locuri libere in unitatile medicale. Mircea Badea, scos din minti de medici Mircea Badea are iar un mesaj transant, .

Ce s-a gasit in autobuzele din Bucuresti, la igienizare. Nimeni nu credea ca este posibil asa ceva

Gradul de civilizatie al unei societati se vede si in sistemul de transport public. Atat in calitatea serviciului, dar si prin gradul de curatenie din mijloacele de transport public. Din pacate transportul in comun romanesc are multe lucruri de pus la punct. Mormane de mizerie in transportul in comun din Bucuresti Conform unei statistici recente, .

Anuntul momentului despre obligativitatea vaccinarii. Toti romanii asteptau cu sufletul la gura asta

Medicul Militar Valeriu Gheorghita, sef al Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva coronavirusului, a mentionat ca vaccinarea impotriva noului virus va fi gratuita. in plus, el a mai precizat ca vaccinarea nu va fi obligatorie. Anuntul momentului despre obligativitatea vaccinari Astfel ca din momentul in care va sosi in tara prima transa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )