Libnet.ro
UNICEF

14:00

Anuntul momentului despre obligativitatea vaccinarii. Toti romanii asteptau cu sufletul la gura asta

Playtech Playtech,
Anuntul momentului despre obligativitatea vaccinarii. Toti romanii asteptau cu sufletul la gura asta

Medicul Militar Valeriu Gheorghita, sef al Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva coronavirusului, a mentionat ca vaccinarea impotriva noului virus va fi gratuita. in plus, el a mai precizat ca vaccinarea nu va fi obligatorie. Anuntul momentului despre obligativitatea vaccinari Astfel ca din momentul in care va sosi in tara prima transa . continuă pe Playtech

Bill Gates, anuntul momentului despre viata dupa pandemie. Ce nu vor mai face oamenii, aproape deloc

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a declarat ca coronavirusul va schimba radical modul in care oamenii calatoresc si fac afaceri, schimbarile ramanand in picioare si dupa sfarsitul pandemiei, potrivit CNBC. Bill Gates, anuntul momentului despre viata dupa pandemie Dupa estimarile mele, 50% din totalul calatoriilor in scop de afaceri vor disparea, iar angajatii vor lucra la .

Cand se intorc elevii la scoala, de fapt. Ministerul Educatiei a facut anuntul momentului

Potrivit unui oficial al Minsterului Educatiei, copiii s-ar putea intoarce la scoala incepand cu cel de-al doilea semestru al acestui an scolar, in functie de evolutia situatiei epidemiologice. Cand se intorc elevii la scoala, de fapt Aceasta apreciere ii apartine lui Sorin Ion, noul secretarul de stat din Ministerul Educatiei Nationale, care este responsabil cu .

Cum faci salata de vinete pufoasa. Greseala pe care toti romanii o fac atunci cand coc leguma

Salata de vinete este un preparat delicios, preferat, in mod cert de catre toti membrii familei. Dar, pentru a face o salata de vinete delicioasa, trebuie sa tii cont de anumite sfaturi. Cum faci salata de vinete pufoasa Salata de vinete poate fi extrem de pufoasa si fina, insa trebuie sa stii secretul care consta .

Avertisment pentru toti romanii: greseala fatala care te lasa fara bani

Guvernul Romaniei, prin agentia pentru securitate cibernetica CERT-RO, a emis o alerta pentru toti romanii care in aceasta perioada sunt foarte activi pe internet. Aceasta avertizare vine.

Vestea zilei de la Dacia: cat costa, de fapt, noile modele si de ce s-a schimbat pretul. Toti romanii trebuie sa vada lista

In ultimele doua luni, Dacia a tot vorbit despre cele trei noi modele: Logan, Sandero si Sandero Stepway. in sfarsit, cele trei intra la vanzare. in Romania, vor fi toate trei. Pe altele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )