Libnet.ro
UNICEF

01:05

Greselile pe care le fac toti romanii la curatenie. Cum iti mentii casa curata

Playtech Playtech,
Greselile pe care le fac toti romanii la curatenie. Cum iti mentii casa curata

Va propunem o lista cu cele mai frecvente greseli in ceea ce priveste curatenia in casa. Astfel, daca veti evita aceste greseli comune, veti reusi sa scutiti timp pretios, dar si bani. Greselile pe care le facem la curatenie. Cum sa iti mentii locuinta curata Curatenia casei, chiar daca nu este o placere, trebuie facuta . continuă pe Playtech

Anuntul care vizeaza toti romanii: cati bani cheltuie statul roman pe salarii, pensii si asistenta sociala. E alarmant!

Daca va intrebati cati bani cheltuie statul roman pe salarii, pensii si asistenta sociala, este important sa stiti ca suma este una colosala. Mai mult, banii cheltuiti depasesc veniturile incasate. Cati bani da statul roman pentru salariile bugetarilor si pensii Conform datelor din executia bugetara din luna ianuarie si pana in iunie 2020, salariile bugetarilor .

Ceaiul pe care il bea Messi si care a dus la un scandal in fotbal. il au toti romanii daca vor si e considerat aur in cana

Messi, intr-un scandal in fotbal din cauza unui ceai. De ce s-a ajuns la asta doar de la o simpla bautura? Si romanii il pot gusta, este considerat extrem de benefic! Messi, scandal in fotbal din cauza unui ceai Bautura miraculoasa laudata de cativa sportivi la indemnul lui Messi este in prim-plan intr-un scandal de .

Atentie, soferi. Toti romanii cu masini pe benzina si pe motorina trebuie sa stie. Ce se intampla acum la pompa

Toti soferii care au masini pe benzina sau motorina ar trebui sa fie la curent cu ultimele preturi existente la carburatori si de unde ar trebui sa alimenteze ca sa poata face economii consistente. Atentie, soferi. Cei care au masini pe benzina si pe motorina trebuie sa stie asta. Ce se intampla la pompa Soferii .

Alimentele periculoase care rup ficatul. Romanii le consuma zilnic desi sunt extrem de nocive pentru organism

Care sunt alimentele care sunt extrem de daunatoare ficatului? Romanii sunt cei mai predispusi la imbolnavirea acestui ficat din cauza poftelor lor si a educatiei alimentare inexistente. Alimente daunatoare ficatului Deja ne-am obisnuit cu totii ca tot ce este mai bun si mai frumos se afla intr-o singura categorie a fructului interzis. Din pacate, .

Se dau amenzi turistilor care fac asta, in vacanta. Cati bani scoti din buzunar, daca o comiti

Mai multi turisti care hraneau o ursoaica si puii acesteia, in zona Posada Vidraru, au fost amendati de jandarmii din Arges, care au fost sesizati, duminica, prin apel la 112 ca in zona cu pricina se afla mai multi ursi. Turisti, sanctionati pentru ca au hranit o ursoaica Duminica, jandarmii argeseni au fost alertati .

Dacia de senzatie de care toti romanii trebuie sa stie. Te si muti in ea, daca vrei

Daca esti pasionat de camping sau calatorii lungi, spaniolii iti impartasesc aceste hobby-uri si, de aceea, au inventat masina potrivita pentru a inlocui cazarea sau campingul la.

Cele mai nocive alimente pe care le mananca romanii. Toti le avem in casa

Intre sanatate si pericol. Desi la baza sunt benefice corpului uman, preparate termic intr-un anume mod devin alimente-otrava. Avertismentele specialistilor si lista neagra a resurselor riscante realizata de OMS. Alimente nocive pe care le mananca romanii Sunt unele alimente caredevin mai gustoase atunci cand sunt supuse unor procedee termice la temperaturi inalte. Ele sunt, de .

Anuntul asteptat de toti romanii. Decizia va aparea in Monitorul Oficial

Politele RCA vor putea fi prezentate de soferi si in format electronic, pe telefon, dupa ce modificarile in acest sens vor aparea in Monitorul Oficial. Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a aprobat, in sedinta de miercuri, modificarea si completarea normei privind asigurarile auto din Romania in ceea ce priveste articolul care reglementeaza dovada incheierii asigurarii RCA.

Toti romanii care au card si cont bancar trebuie sa afle: bancile nu vor sa stii asta

Sunt multi romani care nu-si stiu drepturile cand contracteaza un imprumut. Dar exista cateva reglementari importante, astfel incat sa nu ajungi in situatii disperate. in 2020,.

Serialul de pe Netflix care a scandalizat lumea. Totul despre industriile care fac miliarde de dolari exploatand frica de moarte

Serialul Un)Well de pe Netflix aduna cateva subiecte de larg consum la nivel global, informeaza despre industriile care profita de fricile si naivitatea oamenilor, totodata scandalizand populatia. Finalul este deschis: Functioneaza sau nu?. Serialul de pe Netflix care vinde adevarul despre industriile de medicina alternativa, in contradictoriu. Sufera de fals echilibru, spun recenzorii Un)Well este .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )