Libnet.ro
UNICEF

10:45

Alimentul miraculos descoperit in 2020. E mai bun decat vitamina C. Mihaela Bilic rupe tacerea

Playtech Playtech,
Alimentul miraculos descoperit in 2020. E mai bun decat vitamina C. Mihaela Bilic rupe tacerea

Anul pandemic a venit si cu unele vesti bune, nu doar proaste. Medicul nutritionist Mihaela Bilic rupe tacerea despre alimentul miraculos descoperit in 2020. Conform spuselor ei, este vorba de un nutrient mai eficient decat celebra vitamina C, pe care toti romanii o consuma in anotimpul rece. Alimentul miraculos descoperit in 2020 lactoferina Va . continuă pe Playtech

Globe Soccer Awards: Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun jucator al secolului XXI

Portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al secolului XXI, cu ocazia galei Globe Soccer Awards desfasurata la Dubai, informeaza agentia EFE.

NICUSOR DAN: Desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa, mai rapida decat lichidarea pe cale judecatoreasca

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa este mai rapida decat o lichidare pe cale judecatoreasca, proces care s-ar putea intinde pe parcursul mai multor ani.

Nicusor Dan: Desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa, mai rapida decat lichidarea pe cale judecatoreasca

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat luni ca desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa este mai rapida decat o lichidare pe cale judecatoreasca, proces care s-ar putea intinde pe parcursul mai multor ani. Citeste si: Etapele anuntate de Nicusor Dan pentru desfiintarea celor peste 20 de companii municipale infiintate de Gabriela Firea.

Scumpirile impun o crestere de salarii mult mai mare decat cea propusa de Guvern, afirma Cartel ALFA

Scumpirile din anul 2021 impun o crestere de salarii mult mai mare decat cea propusa de Guvern, afir.

Romelu Lukaku, cel mai bun marcator in competitiile organizate de UEFA in 2020

Atacantul belgian al echipei Inter Milano, Romelu Lukaku, a fost golgheterul anului 2020, in competitiile organizate de UEFA, anunta forul european.

Romanii, mai bogati decat ai crede: cat de bine ne merge fata de restul Europei

Raportat la puterea de cumparare a romanilor, salariile din tara noastra au ajuns sa nu mai fie cele mai mici din Europa. in plus, nu mai suntem victoriosi doar in fata Bulgarilor. in urma.

Marcelo Bielsa a vorbit 41 de minute pentru a demonstra ca Leeds a fost mai buna decat Manchester United, desi a pierdut cu 2-6

Antrenorul argentinian Marcelo Bielsa le-a vorbit, joi, jurnalistilor, timp de 41 de minute, inceracnd sa le explice de ce a fost mai buna formatia lui, Leeds, decat Manchester United, desi a pierdut cu 2-6 meciul din etapa a XIV-a a Premier League.

A aparut prospectul vaccinului anti-COVID-19. Medic: Reactiile adverse sunt chiar mai putine decat la vaccinurile care se fac de rutina (VIDEO)

A aparut prospectul vaccinului anticoronavirus. Documentul arata care este compozitia serului, pentru cine este el destinat, dar si care sunt posibilele reactii adverse. Astfel, printre cele mai importante efecte se.

Romanii cheltuie pe mancare si sucuri de doua ori mai mult decat media UE

Romanii cheltuie pe alimente si bauturi non-alcoolice de doua ori mai mult decat media europeana, potrivit datelor Eurostat privind cheltuielile pe care le-au facut in 2019 gospodariile din Uniunea Europeana.

Gospodariile din Romania cheltuie pe alimente de doua ori mai mult decat media din UE, arata raportul Eurostat

Gospodariile din Uniunea Europeana au cheltuit 956 de miliarde de euro, echivalentul a 6,8% din PIB-ul UE, pe alimente si pe bauturi non-alcoolice in anul 2019, arata datele publicate luni de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )