Libnet.ro
UNICEF

09:01

Alin Alexuc, desemnat cel mai bun luptator roman din 2020

România Liberă România Liberă,
Alin Alexuc, desemnat cel mai bun luptator roman din 2020

Alin Alexuc-Ciurariu, campion european la greco-romane, a fost ales cel mai bun luptator roman al an. continuă pe România Liberă

Globe Soccer Awards: Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun jucator al secolului XXI

Portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al secolului XXI, cu ocazia galei Globe Soccer Awards desfasurata la Dubai, informeaza agentia EFE.

EXCLUSIV Chefi la cutite, criticata aspru de cel mai tare bucatar roman din Marea Britanie: Amatori, nu profesionisti

Loredan Gargalac, in varsta de 50 de ani si singurul Executive Chef roman din Marea Britanie, nu crede in emisiunile culinare difuzate de cateva dintre posturile centrale de televiziune de pe plaiurile noastre mioritice. Cu riscul de a-si supara colegii de breasla, precum Catalin Scarlatescu sau Florin Dumitrescu, chef Loredan sustine, intr-un interviu acordat in .

il credea cel mai bun barbat, dar i-a aflat secretul teribil: O facea chiar cand eram gravida!

Un secret dubios avea sa-i schimbe radical viata Emmei Howells. Iubitul ei o insela, iar ea habar nu avea acest lucru. Mai ciudat e cum o insela. in casoleta in care iubita ii punea mancare.

Bolt Romania a avut cel mai bun rezultat la nivel european

Bolt, principala platforma europeana de transport la cerere, a realizat o retrospectiva a anului 2020 in Romania, prin perspectiva celor mai populare destinatii ale utilizatorilor si a ratingurilor, analizand informatiile colectate prin utilizarea serviciilor sale de ride-hailing si micromobilitate.

Igor Dodon, mesaj de felicitare: Dupa un an dificil, sper ca 2021 va fi mai bun, mai putin periculos VIDEO

Fostul presedinte Igor Dodon a inregistrat un mesaj video de felicitare pentru cetatenii Republicii Moldova, in care si-a exprimat speranta ca, dupa un an dificil, cum a fost 2020, 2021 va fi un an mai bun, mai putin periculos, mai senin. Igor Dodon a dorit intelepciune si clasei politice moldovenesti si cat mai mult patriotism in inimile tuturor politicienilor si cetatenilor, transmite IPN.

Alimentul miraculos descoperit in 2020. E mai bun decat vitamina C. Mihaela Bilic rupe tacerea

Anul pandemic a venit si cu unele vesti bune, nu doar proaste. Medicul nutritionist Mihaela Bilic rupe tacerea despre alimentul miraculos descoperit in 2020. Conform spuselor ei, este vorba de un nutrient mai eficient decat celebra vitamina C, pe care toti romanii o consuma in anotimpul rece. Alimentul miraculos descoperit in 2020 lactoferina Va .

Secretul Simonei Halep s-a aflat. De ce se teme, de fapt, cel mai mult: Nu are rezolvare

Indragita jucatoare de tenis, Simona Halep a dezvaluit care este una dintre cele mai mari temeri ale sale. Sportiva sustine ca ii este frica sa zboare cu avionul. De ce se teme, de fapt, cel mai mult Simona Halep Desi Simona Halep a incercat sa scape de frica zborului cu avionul, mai ales din cauza .

Cel mai surprinzator mesaj al . iti vor da lacrimile

Cum este ultima zi a anului 2020, multe dintre vedete au dorit sa transmita fanilor cateva cuvinte. Printre persoanele publice care au facut asta se numara si care a postat, pe contul de Instagram, un mesaj de-a dreptul surprinzator. Ce mesaj a transmis fanilor Dupa un an greu pentru intreaga lume, .

Numarul deceselor din Olanda a inregistrat in 2020 cel mai ridicat ritm de dupa Al Doilea Razboi Mondial, din cauza pandemiei de coronavirus

Numarul deceselor din Olanda a crescut cu cel mai ridicat ritm de dupa Al Doilea Razboi Mondial, din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat marti biroul de statistica CBS) din aceasta tara, transmite Reuters, citata de news. ro. Pana saptamana trecuta, au fost raportate circa 162. 000 de decese, intr-o tara cu 17 milioane de locuitori, cu 13. 000 mai multe fata de un an obisnuit, potrivit CBS. O crestere atat de mare a deceselor nu a fost raportata de la Al Doilea Razboi Mondial, a aratat institutia.

Dolarul a scazut miercuri la cel mai redus nivel din mai mult de doi ani

Euro, dolarul australian si cel neo-zeelandez au atins miercuri maxime ale ultimilor peste doi ani fata de dolarul american, investitorii anticipand ca autoritatile din Statele Unite vor lua noi masuri de sustinere a economiei, pozitionandu-se pentru volumul scazut al tranzactiilor de la sfarsitul anului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )