Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alin Buzarin, omagiu pentru cel mai mare portar de fotbal al Romaniei

Antena3 Antena3,
Alin Buzarin, omagiu pentru cel mai mare portar de fotbal al Romaniei

Stingandu-se la aproape 89 de ani Voinescu, ultimul ramas in viata, intreg CCA-ul anilor 50 e acum printre stele, langa steaua aceea mare, aurie, pe care o purtau pe piept. Unii au avut vieti scurte, un pic. continuă pe Antena3

Fondul Proprietatea devine cel mai mare actionar Fondul Proprietatea dupa rascumparari si vanzari masive ale Elliott. Actionarii romani incep sa concureze strainii

Fondul Proprietatea FP) este in prezent cel mai mare detinator de actiuni FP, pachetul de actiuni si certificate de depozit GDR) controlate de Fond ajungand la echivalentul a 16,18% din propriul capital subscris si varsat, potrivit calculelor.

Razvan Marin merita Oscarul pentru cel mai bun tanar, scrie presa belgiana

Razvan Marin, mijlocasul roman al lui Standard Liege, merita Oscarul pentru cel mai bun tanar fotbalist din campionatul Belgiei, scrie presa de joi din aceasta tara, la putine zile dupa decernarea premiilor Oscar de la Hollywood.

Auzatii grave la adresa lui Gary Oldman, premiat cu Oscar pentru cel mai bun rol masculin din filmul Darkest Hour

Gary Oldman, cel care a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol masculin pentru filmul Darkest Hour, a fost acuzat de violenta domestica de fosta lui sotie. Cei doi au impreuna doi.

A luat premiul Oscar pentru cel mai bun actor, dar era la un pas sa refuze rolul care i-a adus succesul. Gary Oldman, marturisiri neasteptate

Gary Oldman a primit duminica premiul Oscar pentru cel mai bun actor, distinctia fiind adusa de rolul principal pe care l-a jucat in Darkest Hour. Cu toate acestea, actorul a marturisit ca initial nu.

Cel mai mare profit din istorie pentru Hidroelectrica

Producatorul de energie Hidroelectrica a obtinut anul trecut un profit brut de 1,6 miliarde de lei, rezultatul fiind cel mai bun din istoria companiei, a declarat, miercuri, Bogdan Badea, presedintele directoratului general al companiei.

A murit Ion Voinescu, legendarul fotbalist al Stelei: UEFA l-a desemnat cel mai reprezentativ portar al Romaniei

Ion Voinescu, nascut pe 18 aprilie 1929, fostul portar al Stelei din anii 50 - 60 si al echipei nationale, a decedat la varsta de 88 de ani. Federatia Romana de Fotbal FRF, n. r. ) regreta disparitia, la.

Victor Ponta, despre vizita lui Aleksandar Vucic la Bucuresti: Cel mai mare interes al Romaniei este ca Serbia sa intre in Uniunea Europeana cat mai curand (VIDEO)

Victor Ponta a comentat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, despre vizita presedintelui Serbiei, Aleksandar Vucic, la Bucuresti. Fostul premier a subliniat ca pentru Romania ar conta.

in acest loc, gainile au parte de cel mai mare rasfat: Mananca somon la gratar si friptura

Noul trend in Silicon Valley este cresterea gainilor, dar nu a oricaror gaini, ci doar a celor de rasa, pentru care bogatii platesc zeci de mii de dolari pentru ingrijire, consultanta si mancarea.

Cel mai mare studiu de pana acum arata cat de repede se raspandesc stirile false pe retelele sociale si de ce se intampla asta

Ca stirile false se raspandesc mai repede decat cele adevarate se stia, insa rapiditatea cu care fake news-urile ajung la foarte multi oamewni i-a uimit pe cercetatorii de la MIT care au realizat un studiu urias pornind de la peste 130. 000 de stiri care au fost distribuite in ultimii 12 ani pe Twitter. Studiul a mai aratat ca stirile politice false sunt mai virale decat orice alt fel de stire, iar o alta concluzie a fost ca, desi botii contribuie la raspandirea stirilor false, oamenii sunt cei care le fac virale, fiindca le redistribuie des.

Recordul pentru cel mai vechi mesaj in sticla a fost batut

O familie din orasul Perth a gasit cea mai veche sticla ce contine un mesaj gasita pana acum. Expertii australieni estimeaza ca ar avea o vechime de 132 de ani, conform BBC.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )