Libnet.ro
UNICEF

09:17

Alin Oprea, lasat fara bani si fara casa de sotia sa: Nu mai am acces la niciun ban din toti pe care eu i-am muncit si i-am facut in aceasta viata (VIDEO)

B1 B1,
Alin Oprea, lasat fara bani si fara casa de sotia sa: Nu mai am acces la niciun ban din toti pe care eu i-am muncit si i-am facut in aceasta viata (VIDEO)

Alin Oprea isi acuza fosta sotie si copiii ca l-a lasat pe drumuri si fara nici un ban in buzunar, dupa o viata intreaga de munca. Artistul a povestit luni seara, in emisiune XNight Show ca fosta. continuă pe B1

Scandal in divortul anului. Pentru cati bani se lupta Alin Oprea si sotia sa. Reactia categorica

Divortul anului e departe de a se finaliza! Alin Oprea si sotia sa mai au inca multe de impartit, iar promordial se pare ca au ramas banii. Cei doi au renuntat la ideea de a se mai intelege, asa ca acum comunica doar cu ajutorul avocatilor care-i reprezinta. Partaj Alin si Larisa Oprea: Pentru cati .

Alin Oprea, mesaj emotionant pentru fiica lui care il reneaga. Ce rugaminte are pentru Melissa

Alin Oprea se afla in pozitia ingrata de a fi in razboi cu pruncii lui, din cauza sotiei, sustine el. Solistul a marturisit ca a fost un tata perfect si ca fata lui, Melissa, care acum il reneaga, era Universul lui. Alin Oprea, mesaj pentru fiica lui dupa reactia emotionanta a acesteia din cadrul XNS .

Declaratia virala a lui Cristiano Ronaldo. I-a lasat fara cuvinte pe jurnalisti

Cristiano Ronaldo a marcat o dubla in fata Suediei, in Liga Natiunilor, prin care a reusit sa treaca de 100 de goluri la nivel international. Dar starul portughez nu a fost la fel de inspirat in afara terenului, in scurta perioada in care a fost in tara natala. O declaratie pe care a facut-o jucatorul .

Banca Transilvania, anunt pentru toti clientii. Ramai fara bani daca nu respecti aceasta regula

Banca Transilvaniei vine cu un anunt important pentru toti clientii. Cum risca romanii sa ramana fara bani daca nu respecta ultima regula a bancii? in ce costa atentionarea clientilor? Iata mesajul institutiei, dar si cum sa procedeze clientii pentru e evita totul! Banca Transilvania, anunt important pentru romani! Banca Transilvania are o buna parte din .

Peste 40% dintre bancomatele din Romania nu sunt sigure. Iata cum poti ramane fara bani

Politia Romana a intensificat controalele la ATM-urile din tara, ce au avut ca scop prevenirea infractiunilor de furt din acestea. Astfel, vreme de doua luni, politistii au actionat la nivel national pentru a verifica siguranta derularii operatunilor cu numerar de la ATM-uri. Peste 40% dintre bancomatele din Romania nu sunt sigure Aceste controale au fost .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )