Libnet.ro
UNICEF

22:30

Alina Bica a obtinut rejudecarea procesului: sentinta definitiva, desfiintata

Playtech Playtech,
Alina Bica a obtinut rejudecarea procesului: sentinta definitiva, desfiintata

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) au decis ca procesul in care Alina Bica a fost condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare sa fie rejudecat. Judecatorii au desfiintat sentinta din dosarul Tender&Videanu, care a dus la arestarea fostei sefe a DIICOT in Costa Rica. Judecatorii au stabilit ca [] . continuă pe Playtech

Curtea Suprema a desfiintat sentinta de condamnare a fostei sefe DIICOT, Alina Bica. Apelul va fi rejudecat

Curtea Suprema a decis, marti, admiterea contestatiei in anulare formulata de fosta sefa DIICOT, Alina Bica si rejudecarea apelului doar pentru fapta pentru care a fost condamnata. Sentinta de 4 ani de inchisoare cu executare a fost anulata, urmand ca rejudecarea cauzei sa inceapa pe 20 mai. Hotararea vine ca urmare a deciziei CCR privind nelegala formare a completelor de 5 judecatori.

Curtea Suprema a desfiintat sentinta de condamnare a fostei sefe DIICOT Alina Bica. Apelul va fi rejudecat

Curtea Suprema a decis, marti, admiterea contestatiei in anulare formulata de fosta sefa DIICOT Alina Bica si rejudecarea apelului doar pentru fapta pentru care a fost condamnata. Sentinta de 4 ani de inchisoare cu executare a fost anulata, urmand ca rejudecarea cauzei sa inceapa pe 20 mai. Hotararea vine ca urmare a deciziei CCR privind nelegala formare a completelor de 5 judecatori.

Alina Bica este o persoana libera: Condamnarea fostei sefe a DIICOT a fost desfiintata. Procesul va fi rejudecat

Condamnarea fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, a fost defiintata. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au admis contestatia in anulare si rejudecarea apelului in dosarul in care Bica fusese.

ICCJ admite contestatia in anulare formulata de Alina Bica

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a admis o contestatie in anulare formulata de fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, si a dispus rejudecarea apelului in dosarul in care aceasta a fost condamnata la patru ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea faptuitorului.

Dragnea mai baga o fisa: cum vrea sa amane o sentinta definitiva

Liviu Dragnea a fost condamnat, in prima instanta, la trei ani si jumatate in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, iar acum cauta sa mai castige timp. Avocatii liderului PSD s-au gandit ca pot profita de decizia CCR privind completurile constituite nelegal si au cerut rejudecarea dosarului lui Liviu Dragnea. Avocatul fostei directoare [] .

Dragnea mai baga o fisa: cum vrea sa scape de o sentinta definitiva

Liviu Dragnea a fost condamnat, in prima instanta, la trei ani si jumatate in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, iar acum cauta sa scape. Avocatii liderului PSD s-au gandit ca pot profita de decizia CCR privind completurile constituite nelegal si au cerut rejudecarea dosarului lui Liviu Dragnea. Avocatul fostei directoare de la [] .

Instanta suprema a ramas in pronuntare in dosarul in care Alina Bica cere desfiintarea condamnarii la patru ani

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au ramas in pronuntare, luni, in dosarul in care fosta sefa a DIICOT Alina Bica a cerut, prin avocat, admiterea contestatiei in anulare si desfiintarea sentintei definitive de condamnare la 4 ani de inchisoare pronuntata de completul de 5. Cererea a fost facuta in baza deciziei Curtii Constitutionale privind constituirea completurilor de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Liviu Dragnea cere rejudecarea procesului DGASPC

Document exploziv! Antena 3 a obtinut cererea depusa la Instanta Suprema de Liviu Dragnea prin care acesta solicita anularea sentintei de trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul DGASPC.

Liviu Dragnea cere rejudecarea procesului in care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare

Document exploziv! Antena 3 a obtinut cererea depusa la Instanta Suprema de Liviu Dragnea prin care acesta solicita anularea sentintei de trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul DGASPC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )