Libnet.ro
UNICEF

10:15

Curtea Suprema a desfiintat sentinta de condamnare a fostei sefe DIICOT, Alina Bica. Apelul va fi rejudecat

Adevărul Adevărul,
Curtea Suprema a desfiintat sentinta de condamnare a fostei sefe DIICOT, Alina Bica. Apelul va fi rejudecat

Curtea Suprema a decis, marti, admiterea contestatiei in anulare formulata de fosta sefa DIICOT, Alina Bica si rejudecarea apelului doar pentru fapta pentru care a fost condamnata. Sentinta de 4 ani de inchisoare cu executare a fost anulata, urmand ca rejudecarea cauzei sa inceapa pe 20 mai. Hotararea vine ca urmare a deciziei CCR privind nelegala formare a completelor de 5 judecatori. continuă pe Adevărul

Curtea Suprema a desfiintat sentinta de condamnare a fostei sefe DIICOT Alina Bica. Apelul va fi rejudecat

Curtea Suprema a decis, marti, admiterea contestatiei in anulare formulata de fosta sefa DIICOT Alina Bica si rejudecarea apelului doar pentru fapta pentru care a fost condamnata. Sentinta de 4 ani de inchisoare cu executare a fost anulata, urmand ca rejudecarea cauzei sa inceapa pe 20 mai. Hotararea vine ca urmare a deciziei CCR privind nelegala formare a completelor de 5 judecatori.

Curtea Suprema ii da dreptate lui Trump privind detentia imigrantilor

Curtea Suprema din SUA da dreptate guvernului in ceea ce priveste retinerea imigrantilor care asteapta sa fie deportati, chiar daca perioada de detentie se poate prelungi ani de zile, dupa ce acestia si-au executat pedeapsa pentru diferite infractiuni.

Nou termen in dosarul angajarilor fictive. Liderul PSD era citat pentru a fi audiat la Curtea Suprema

Apelul liderului PSD, Liviu Dragnea la condamnarea de 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare este asteptat sa inceapa efectiv luni, cu audierea mai multor martori si inculpati. Printre acestia se afla si Liviu Dragnea, insa prezenta lui la Curtea Suprema este incerta dupa ce zilele trecute a acuzat dureri din cauza unei duble hernii de disc, fiind internat la o clinica particulara.

Alina Bica este o persoana libera: Condamnarea fostei sefe a DIICOT a fost desfiintata. Procesul va fi rejudecat

Condamnarea fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, a fost defiintata. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au admis contestatia in anulare si rejudecarea apelului in dosarul in care Bica fusese.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )