Libnet.ro
UNICEF

08:01

Alina Gorghiu: Cei din PSD se prefac ca se lupta pentru marirea alocatiilor copiilor

România Liberă România Liberă,
Alina Gorghiu: Cei din PSD se prefac ca se lupta pentru marirea alocatiilor copiilor

Alina Gorgiu, senator PNL, spune ca PSD doar mimeaza o lupta pentru dublarea alocatiilor copiilor si. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu: Mi-au furat pagina de Facebook

Senatorul PNL Alina Gorghiu afirma ca i-a fost furata pagina de Facebook si sustine ca acest lucru nu poate fi intamplator, tinand cont ca s-a intamplat cu 2 saptamani inainte de sfarsitul campaniei electorale, ea fiind candidata pe listele liberalilor pentru Senat din Timis.

Alina Gorghiu, strigat disperat pe Instagram: Mi-au furat pagina! Nu mi se pare intamplator!

Senatorul PNL Alina Gorghiu, vicepresedinte al Senatului, a anuntat, luni, pe Instagram, ca i-a fost furata pagina de Facebook si ca acest lucru nu poate fi intamplator, in conditiile in care campania electorala este preponderent digitala, din cauza pandemiei.

Fostul primar al Sectorului 1 anunta ca se suspenda din PSD: Sunt nevinovat, sper ca justitia sa faca lumina

Fostul primar PSD al Sectorului 1 Daniel Tudorache, inculpat de DNA pentru trafic de influenta si spalare a banilor, a anuntat ca se suspenda din PSD. El sustine ca este nevinovat si spune ca spera ca justitia sa faca lumina.

Daniel Tudorache a anuntat ca se suspenda din PSD

Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1 din Bucuresti, a anuntat ca se suspenda din PSD, dupa ce DNA l-a pus sub control judiciar intr-un dosar de spalare de bani.

Daniel Tudorache anunta ca a decis sa se suspende din PSD, dupa ce a fost plasat sub control judiciar: Nu doresc sa pun in pericol sansele reale de castigare a alegerilor parlamentare

Fostul primar al Sectorului1, Daniel Tudorache, a anuntat sambata dimineata ca se suspenda din PSD, in contextul in care a fost plasat sub control judiciar de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de.

Victor Ponta, despre cei din PSD: Sunt doua categorii, cei care ma respecta si golanii de cartier

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a avut un atac la adresa PSD-istilor care l-au ironizat in ultima vreme. De asemenea, fostul premier le-a batut obrazul social-democratilor care l-au criticat pe Nicolae Banicioiu, deputat al Pro Romania, pe care in trecut il cautau sa-i puna intrebari despre domeniul sanatatii.

Box: Loredana Marin va lupta pentru aur la Europenele de juniori

Pugilista romana Loredana Marin s-a calificat, vineri, in finala categoriei 60 kg, la Campionatele Europene de box pentru juniori de la Budva Muntenegru), dupa ce a invins-o in penultimul act, la puncte, pe Cristina Chiper Republica Moldova).

Dan Tudorache s-a autosuspendat din PSD: Sunt nevinovat!

PSD nu mai face, precum in alte vremuri, scut impotriva membrilor sai acuzati de fapte de coruptie.

Un baietel de 8 ani din Targoviste, scrisoare tulburatoare pentru Mos Craciun: Te rog sa nu ne mai uiti...

Nicoleta Ionita, presedinta Asociatiei Give Help din Targoviste, a primit o scrisoare emotionanta din partea unui baietel de 8 ani care ii cere lui Mos Craciun de mancare pentru el, mama si pentru bunica sa. Pustiul nu-l uita nici pe catelul Bobita, pentru care cere un os ca la televizor.

Un startup din Cluj lanseaza ochelarii pentru nevazatori cu un sistem de tehnologie asistiva

Startup-ul . lumen dotLumen), un proiect lansant la Cluj, a creat, de curand, ochelarii inovativi pentru nevazatori, cu un sistem de tehnologie asistiva care abordeaza mobilitatea persoanelor nevazatoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )