Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alina Gorghiu: Cel mai bun candidat al dreptei la alegerile prezidentiale este Iohannis

România Liberă România Liberă,
Alina Gorghiu: Cel mai bun candidat al dreptei la alegerile prezidentiale este Iohannis

Senatorul PNL afirma ca cel mai bine este ca dreapta sa aiba un singur candidat la alegerile prezide. continuă pe România Liberă

Romania a obtinut locul 7 in FINALA la proba feminina de sanie de la Jocurile Olimpice 2018. Cel mai BUN rezultat al delegatiei din ultimii 24 de ani

Raluca Stramaturaru a obtinut locul 7 in finala probei feminine de sanie de la PyeongChang, acesta fiind cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna din ultimii 24 de.

Friedrich Wilhelm Raiffeisen cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania

Friedrich Wilhelm Raiffeisen, divizia de Private Banking a Raiffeisen Bank Romania, a fost desemnata de Revista Euromoney, pentru al patrulea an consecutiv, ca fiind cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania.

Raluca Stramaturaru, locul 6, la sanie, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la JO si unul dintre cele mai bune din istorie

Raluca Stramaturaru, in varsta de 32 de ani, a obtinut, marti, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la actuala editie a JO de la Pyeongchang, locul 6, in proba de sanie, unul dintre cele mai bune din istoria participarilor sportivilor tricolori la olimpiadele de iarna.

Raluca Stramaturaru, locul 7, la sanie, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la JO si unul dintre cele mai bune din istorie

Raluca Stramaturaru, in varsta de 32 de ani, a obtinut, marti, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la actuala editie a JO de la Pyeongchang, locul 7, in proba de sanie, unul dintre cele mai bune din istoria participarilor sportivilor tricolori la olimpiadele de iarna.

Stramaturaru obtine cel mai bun rezultat pentru Romania la PyeongChang. Sase zecimi de o medalie istorica!

Romania obtine prima clasare in topul zece la Jocurile Olimpice de Iarna de la PyeongChang prin Raluca Stramaturaru in concursul de sanie. Rezultatele sportivilor romani.

Alina Gorghiu, despre sedinta CExN a PSD: E posibil sa fie un harakiri public

Alina Gorghiu a fost invitata in emisiunea News Magazine si a comentat ce urmeaza sa se intample din punctul sau de vedere in sedinta Comitetului Executiv National al PSD. intrebata daca vor cade.

Fifty Shades Freed i-a sedus pe romani: cel mai bun debut din 2018 si cel mai de succes film al seriei. Ce incasari a avut si cati oameni au mers la cinema sa-l vada

Fifty Shades Freed, ultimul film al trilogiei erotice, se bucura de un real succes in Romania, unde a fost vizionat de aproape 150. 000 de spectatori in doar trei zile.

Cel mai mare actionar al Deutsche Bank si-a redus participatia

Cel mai mare investitor al Deutsche Bank AG, conglomeratul chinez HNA Group Co. , care are probleme cu lichiditatile, si-a redus usor participatia la cel mai mare creditor german, insa a promis sa ramana un detinator semnificativ.

Cel mai lung tunel subacvatic din lume va fi construit in Europa

Cel mai lung tunel subacvatic va fi construit in Europa pana in 2040. Constructia ar urma sa faca legatura intre capitala Finlandei si cea a Estoniei. Finlanda si Estonia planuiesc sa construiasca cel mai amplu tunel subacvatic din lume, lung de 102,3 kilometri. Tunelul va lega capitalele Helsinki si Tallin pe sub apa din Marea [].

Patriarhul Daniel: Biserica Ortodoxa Romana - cel mai mare filantrop din punct de vedere al contributiei in lucrarea sociala

Biserica Ortodoxa este, la ora actuala, cel mai mare filantrop din punct de vedere al contributiei in lucrarea sociala, a afirmat miercuri patriarhul Daniel in plenul Adunarii Nationale Bisericesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )