Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patriarhul Daniel: Biserica Ortodoxa Romana - cel mai mare filantrop din punct de vedere al contributiei in lucrarea sociala

Hotnews Hotnews,
 Patriarhul Daniel: Biserica Ortodoxa Romana - cel mai mare filantrop din punct de vedere al contributiei in lucrarea sociala

Biserica Ortodoxa este, la ora actuala, cel mai mare filantrop din punct de vedere al contributiei in lucrarea sociala, a afirmat miercuri patriarhul Daniel in plenul Adunarii Nationale Bisericesti. continuă pe Hotnews

Cel mai mare actionar al Deutsche Bank si-a redus participatia

Cel mai mare investitor al Deutsche Bank AG, conglomeratul chinez HNA Group Co. , care are probleme cu lichiditatile, si-a redus usor participatia la cel mai mare creditor german, insa a promis sa ramana un detinator semnificativ.

Rate MAI MARI pentru romani! Robor la 6 luni a crescut la cel mai MARE nivel din ultimii PATRU ani

Indicele Robor la 6 luni a crescut la 2,37%, reprezentand cel mai mare nivel din ultimii patru ani. Nivelul din 3 noiembrie 2014 a fost tot de 2,37%, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a.

Turcia construieste cel mai mare aeroport din lume. Unde va fi localizat si cate avioane va primi simultan

Turcia are ganduri mari. Al treilea aeroport ca marime din Istanbul, care va fi si cel mai mare din Turcia, va fi inaugurat pe 29 octombrie, a anuntat ministrul turc al transporturilor Ahmed Arslan. Acesta va sta la.

FOTO VIDEO Turcia: Cel mai mare hub aerian al lumii, Aeroportul INA

Al treilea aeroport din Istanbul, care va fi si cel mai mare din Turcia, va fi inaugurat pe 29 octom.

Motivele pentru care Biserica Ortodoxa Romana nu este de acord ca femeile sa devina preoti. Explicatiile unui preot

Subiectul a fost evitat timp de secole de Biserica Ortodoxa, care si-a exprimat pentru prima oara o opinie scrisa legata de femei si preotie de-abia in 1964. Evolutia ulterioara a fenomenului si explicatiile refuzului ortodocsilor si romano-catolicilor de a hirotoni femei este analizat de preotul roman Pompiliu Nacu, intr-o interesanta lucrare doctorala.

Vesti proaste pentru romanii cu rate in lei.Cel mai mare Robor la saseluni din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,06%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 2,37%, cel mai mare nivel din noiembrie.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,06%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,06%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR). Indicele Robor la 6 luni a atins cel mai mare nivel din noiembrie 2014.

FOTO Cum arata cel mai mare vivariu din muzeele Romaniei si unde poate fi vizitat

Cel mai mare vivariu din muzeele Romaniei se intinde pe o suprafata de 359 de metri patrati, fiind un muzeu viu dedicat educatiei ecologice, si in acelasi timp un punct de conservare pentru vietati rare sau pe cale de disparitie, dar si de cercetare stiintifica.

Cel mai mare Mall din centrul unui oras se deschise anul viitor

AFI Brasov este situate chiar in centrul Brasovului pe locul fostei uzine Hidromecanica. Este o investitie de 60 de milioane de euro si se va deschide la inceputul anului 2019. O noutate pentru un mall din Brasov este o terasa de mari dimensiuni ce va oferi o panorama spectaculoasa spre Muntele Tampa. Investitia va oferi si 2000 de locuri de munca.

Cel mai mare mall din centrul unui oras se deschide anul viitor

AFI Brasov este situate chiar in centrul Brasovului, pe locul fostei uzine Hidromecanica. Este o investitie de 60 de milioane de euro si se va deschide la inceputul anului 2019. O noutate pentru un mall din Brasov este o terasa de mari dimensiuni ce va oferi o panorama spectaculoasa spre Muntele Tampa. Investitia va oferi si 2. 000 de locuri de munca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )