Libnet.ro
UNICEF

05:31

Alina Gorghiu, copresedintele PNL: Bogdan Olteanu este un om foarte corect. il consider nevinovat

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu, copresedintele PNL: Bogdan Olteanu este un om foarte corect. il consider nevinovat

Alina Gorghiu spune ca singurii care vor transa soarta viceguvernatorului BNR, acuzat ca a luat spaga un milion de euro, vor fi judecatorii. continuă pe Adevărul

Europarlamentar: Retinerea lui Bogdan Olteanu, o pata pe obrazul BNR. Alina Gorghiu sa dea explicatii

Europarlamentarul Cristian Preda isi aduce aminte ca actualul copresedinte PNL, Alina Gorghiu, la inceputurile carierei politice era foarte apropiata de Bogdan Olteanu si ar putea oferi niste.

Alina Gorghiu, somata sa dea explicatii dupa arestarea lui Bogdan Olteanu: Au scapat penelistii de aceste metehne?

Bogdan Olteanu este anchetat pentru fapte petrecute in perioada in care era presedinte al Camerei Deputatilor, cu sustinerea PNL, potrivit stiripesurse. ro. Europarlamentarul Cristian Preda isi.

Calin Popescu Tariceanu, atac acid la adresa Alinei Gorghiu: Daca nu era Bogdan Olteanu, ea nu era nimic

Seful Senatului Calin Popescu Tariceanu a lansat un atac acid la adresa copresedintelui PNL Alina Gorghiu, in contextul retinerii viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu sub acuzatia de trafic de influenta,.

Bogdan Olteanu a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta, in dosarul lui Vintu

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost retinut de procurorii anticoruptie, joi noapte, pentru trafic de influenta, in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu a fost audiat la DNA, in cursul zilei, pentru cumparare de influenta, au declarat surse judiciare pentru News. ro. Bogdan Olteanu este suspectat ca ar fi primit de la Vintu un milion de euro si alte beneficii pentru numirea guvernatorului Deltei Dunarii.

Revista Presei: Erdogan cere Occidentului sa-si vada de propriile afaceri; Bogdan Olteanu, arestat la domiciuliu; Simona Halep joaca azi semifinala cu Angelique Kerber

Erdogan cere Occidentului sa nu mai critice Turcia si sa-ti vada de propriile afaceri, Bogdan Olteanu este arestat la domiciliu, iar Simona Halep joaca astazi semifinala cu Angelique Kerber la Montreal acestea sunt cele mai importante stiri ale zilei. Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a cerut vineri Uniunii Europene si Statelor Unite sa isi vada [].

Gorghiu: Cred ca Olteanu este un om corect. Am fost colega cu el si asociat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a spus, vineri, ca ea crede in nevinovatia lui Bogdan Oltean, pe care il crede un om corect si cu care a fost asociata. Nevinovatia e evidenta.

Alina Gorghiu: Sotul meu e o victima colaterala

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca sotul ei, economistul Lucian Isar, este o victima colaterala in scandalul nou aparut si nu doreste, asa cum se aude, sa-i ia locul lui Bogdan Olteanu in.

Alina Gorghiu, despre atacul lui Ponta: O marlanie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a catalogat atacul lui Victor Ponta la Bogdan Olteanu, care a fost retinut vineri, drept o marlanie. E omarlanie, a spus Alina.

Alina Gorghiu, reactie la problemele penale ale lui Bogdan Olteanu: El, saracul, e victima colaterala

Copresedintele Partidului National Liberal a reactionat la acuzatiile cu care se confrunta Bogdan Olteanu, aceasta fiind o apropiata a viceguvernatorului BNR, potrivit stiripesurse. ro. Nu stiu ce.

Tariceanu: Alina Gorghiu nu ajungea nimic fara Bogdan Olteanu

Fostul presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu a lansat un atac, vineri, la adresa actualei copresedinte a partidului, Alina Gorghiu, spunandu-i ca fara ajutorul lui Bogdan Olteanu nu ajungea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2085 seconds )