Libnet.ro
UNICEF

17:00

Alina Gorghiu, despre decizia neurochirurgului Leon Danaila de a candida la alegerile parlamentare pe listele PNL: A fost dragoste la prima vedere

România Liberă România Liberă,
Alina Gorghiu, despre decizia neurochirurgului Leon Danaila de a candida la alegerile parlamentare pe listele PNL: A fost dragoste la prima vedere

Presedintele PNL, Alina Gorghhiu, a declarat, luni seara, ca este incantata de decizia academicianului Leon Danaila de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe listele formatiunii. continuă pe România Liberă

Stimate academician Leon Danaila, cu respect, sunteti un naiv!

E limpede pentru toata lumea ca asistam, odata cu anuntarea candidaturilor pentru Parlament, la o gluma proasta din partea PNL. Daca promisa reforma a clasei politice, trambitata de doamna Alina Gorghiu, inseamna sa-i pui la un loc pe marele neurochirurg Leon Danaila, pe mama lui Catalin Chereches si pe sustinatorul plagiatorilor Teodor Atanasiu, ma intreb cate broaste cred liberalii ca sunt dispusi sa inghita alegatorii lor.

Medicul Leon Danaila a acceptat sa fie pe lista PNL pentru Senat, la Bucuresti (FOTO)

Profesorul Leon Danaila a acceptat sa candideze la alegerile parlamentare pe listele PNL, a anuntat Alina Gorghiu, presedinta formatiunii politice, intr-o postare pe contul sau de.

Medicul Leon Danaila a acceptat sa fie pe lista PNL pentru Senat, la Bucuresti: Tehnocratia este buna, dar este limitata (FOTO)

Profesorul Leon Danaila a acceptat sa candideze la alegerile parlamentare pe listele PNL, a anuntat Alina Gorghiu, presedinta formatiunii politice, intr-o postare pe contul sau de.

Mihai Sora: Cotofene jurnaliste au decis ca Leon Danaila e prea vechiut pentru a candida. Eu am mai multa incredere intr-un om ca Danaila decat in agilitatile de maimutici ale parlamentarilor actuali, care si-au dat deja arama pe fata

Am mai multa incredere in discernamantul unui om ca Leon Danaila decat in agilitatiile de maimutici ale parlamentarilor actuali, iar presupunerea unor cotofene jurnaliste ca.

Leon Danaila, academicianul care deschide lista PNL Bucuresti la Senat: Tehnocratia e buna, dar e limitata

Leon Danaila, academicianul care va deschide lista PNL Bucuresti la Senat, a declarat, luni, ca a intrat in politica pentru a putea sa schimbe legi, in conditiile in care tehnocratia e buna, dar nu poate sa aiba si un impact cuantificabil.

Alina Gorghiu: Provoc Parlamentul ca intr-o saptamana sa adopte impozitarea cu 16% a multinationalelor, care isi trimit profitul in afara prin diverse tertipuri

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca legea PSD privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale este una importanta si solicita Parlamentului sa propuna adoptarea proiectului PNL privind impozitarea cu 16% a profitului companiilor internationale intr-o saptamana, potrivit Agerpres.

VIDEO. Negocieri intre Alina Gorghiu si Dacian Ciolos. in ce conditii il vor sustine liberalii pe actualul premier pentru un nou mandat

Premierul Dacian Ciolos se va intalni astazi, la ora 11. 00, cu liderii PNL la sediul Guvernului. Astfel, liderul liberalilor Alina Gorghiu, seful de campanie Gheorghe Falca si secretarul general Ilie Bolojan vor sosi la Palatul Victor .

Dacian Ciolos, despre decizia Palamentului de a elimina taxa radio-tv: in momentul de fata, suntem in afara legii

Premierul Dacian Ciolos sustine ca independenta televiziunii si a radioului public tin si de sursa de finantare, astfel ca decizia Parlamentului de a elimina taxa radio-tv plaseaza situatia financiara a celor doua societati in afara legii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )