Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alina Gorghiu, despre viitorul premier: E multa paine de mancat pana sa ajungem cu o propunere concreta la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, despre viitorul premier: E multa paine de mancat pana sa ajungem cu o propunere concreta la Cotroceni

Alina Gorghiu si Lia Olguta Vasilescu au vorbit in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, despre o eventuala coalitie sau alianta PSD-PNL, dar si despre viitorul pemier. Lia Olguta. continuă pe Antena3

VIDEO Dragnea, despre viitorul premier propus de PSD: Eu am 4 variante. Sunt si barbati, si femei

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, intr-o conferinta dupa motiunea de cenzura, ca are patru variante de premier, iar numele final va fi ales in Comitetul Executiv al partidului.

Gabriela Firea, anunt spectaculos despre viitorul premier! Acum e clar

Gabriela Firea a vorbit in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, despre felul in care ar trebui sa fie viitorul premier. Sambata avem sedinta Comitetului Executiv.

Liviu Dragnea, despre viitorul premier: Sa aiba capacitatea de implementare a programului de guvernare, un om cinstit

Liviu Dragnea a facut o serie de declaratii dupa ce a fost votata motiunea de cenzura. Liderul PSD a precizat ca Romania a intrat in normalitate. Astazi prin votarea motiunii de cenzura,.

Firea, despre viitorul premier: Doamnele sunt ceva mai energice, mai bine organizate si loiale. Eu vreau sa imi duc la bun sfarsit mandatul de primar general (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri, dupa ce motiunea de cenzura asupra guvernului Grindeanu a fost adoptata in Parlament, ca in PSD se gasesc destule persoane care ar putea sa.

Klaus Iohannis, anunt despre viitorul premier al Romaniei: Trebuie doar sa fie doar o persoana integra

Romania are nevoie de un guvern stabil, iar premierul Romaniei trebuie sa fie doar o persoana integra, a declarat marti, la Berlin, presedintele Klaus Iohannis. Cu siguranta, eu nu.

Alina Gorghiu, fosta presedinta a PNL: Este indecent politic sa te gandesti la un guvern PSD - PNL

Alina Gorghiu, fosta presedinta a PNL, exclude orice colaborare dintre PNL si PSD, in acest moment.

Alina Gorghiu, declaratii inainte motiunii de cenzura: Sunt convinsa ca toti colegii nostri vor respecta decizia partidului

Alina Gorghiu a facut o scurta declaratie cu privire la decizia pe care a luat-o PNL in ceea ce priveste motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu. Aproape toti colegii nostri au.

Se decide soarta Guvernului Grindeanu. Alina Gorghiu: PSD sa-si rezolve in stil mafiot balamucul din propria gradina

Niciun parlamentar PNL nu va trada la votul pe motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a declarat pentru Jurnalul National fosta sefa a PNL, Alina Gorghiu. Ea a spus ca PSD este responsabil.

Gabriela Firea, despre noul premier: Mi-as dori sa fie o femeie, dar in egala masura lucrez foarte bine si cu domnii

Gabriela Firea a vorbit in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, despre felul in care ar trebui sa fie viitorul premier. Sambata avem sedinta Comitetului Executiv.

Cine ar putea fi VIITORUL PREMIER. Surse: Dragnea are OPT variante de prim-ministru

Desi PSD pare sa nu cada la intelegere la UDMR pentru voturile necesare motiunii, social-democratii din tabara Dragnea ar avea deja facuta lista cu propunerile pentru viitorul premier. Liviu Dragnea are.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )