Libnet.ro
UNICEF

14:15

Alina Gorghiu: Dublarea alocatiei pentru copii, in Parlament, reprezinta o reusita a PNL, cand partidul implineste 140 de ani

B1 B1,
Alina Gorghiu: Dublarea alocatiei pentru copii, in Parlament, reprezinta o reusita a PNL, cand partidul implineste 140 de ani

Alina Gorghiu considera ca dublarea alocatiei pentru copii, in Parlament, reprezinta o reusita a PNL in saptamana in care acest partid implineste 140 de ani de existenta. Este un moment special pentru. continuă pe B1

DUBLAREA alocatiei pentru copii, APROBATA in Camera Deputatilor. Guvernul anunta ca sustine majorarea, dar cere indicarea sursei de finantare

20 - Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in sedinta de Guvern, ca Executivul si PSD sustin majorarea alocatiei de stat pentru copii si nu se pot opune acestui principiu, dar initiatorii.

Dublarea alocatiei pentru copii, aprobata de deputati. Votul final, la ora 15:00

Amendamentul PNL privind majorarea alocatiei de stat pentru copii de la 42 la 84 de lei a fost aprobat miercuri, scrie Mediafax. Deputatul PNL Cristina Pocora a solicitat, in plen, la dezbaterea Ordonantei de.

Dublarea alocatiilor pentru copii, VOTATA in unanimitate de Parlament

Update 15. 32 - Dublarea alocatiilor pentru copii a fost votata in unanimitate, miercuri, de Parlament. in urma votului au fost inregistrate 332 de voturi pentru, 2 abtineri si niciun vot impotriva, a.

Comisia de munca si protectie sociala din Camera Deputatilor a respins proiectul PNL privind dublarea alocatiilor pentru copii

Comisia de munca si protectie sociala din Camera Deputatilor a respins, marti, proiectul PNL privind dublarea alocatiilor pentru copii. Legea a primit aviz negativ in urma celor 11 voturi ale PSD, care s-a.

Deputatul PNL Cristina Pocora, despre dublarea alocatiilor pentru copii: Tinta este sa ajungem la 200 de lei

Deputatul PNL, Cristina Pocora, a afirmat, facand referire la adoptarea proiectului privind dublarea alocatiei, ca tinta este sa ajunga la suma de 200 de lei, dar acesta reprezinta o etapa din acest.

Deputatul PNL Cristina Pocora, despre dublarea alocatiilor pentru copii: Tinta este sa ajungem la 200 de lei (VIDEO)

Deputatul PNL, Cristina Pocora, a afirmat, facand referire la adoptarea proiectului privind dublarea alocatiei, ca tinta este sa ajunga la suma de 200 de lei, dar acesta reprezinta o etapa din acest.

Parlamentul a aprobat DUBLAREA alocatiilor pentru copii

Parlamentul a aprobat, miercuri, dublarea alocatiilor de stat pentru copii, dupa ce, in urma cu o saptamana, amendamentul privind majorarea alocatiei la 84 de lei a fost respins. Astazi, amendamentul, care a.

Deputatii au votat dublarea alocatiilor pentru copii, de la 42 la 84 de lei

Deputatii au aprobat, miercuri, cu 322 de voturi pentru si 2 abtineri, amendamentul PNL privind majorarea alocatiei de stat pentru copii de la 42 la 84 de lei, premierul Victor Ponta precizand ca Guvernul va gasi pentru acest an resursele.

Deputatii au adoptat dublarea alocatiilor pentru copii la 84 de lei/ Victor Ponta: Impactul bugetar suplimentar - 1,8 mld lei/an

Deputatii au aprobat in plen, marti, un amendament al liberalilor, adus Ordonantei de urgenta a Guvernului 65/2014, prin care se dubleaza alocatiile pentru copii de la 42 lei la 84 de lei. Votul din plen reprezinta o surpriza, intrucat acest amendament a fost respins in comisia de munca in sedinta de ieri, nefiind sustinut de PSD. Ordonanta astfel amendata a fost votata cu 322 voturi pentru si niciunul impotriva in Camera Deputatilor in sesiunea de vot final, masura este adoptat. Impactul bugetar calculat in proiectul legislativ fundamentat pe o crestere la 200 de lei a alocatiilor era de 9,6 miliarde de lei, ceea ce ar corespunde unui impact bugetar TOTAL de 4,03 miliarde lei/an in cazul dublarii alocatiilor la 84 de lei. Adica, mai simplu spus, e vorba de un efort suplimentar fata de situatia actuala de circa 2 miliarde de leiVictor Ponta: Impactul masurii este de 1,8 miliarde de lei. Partea proasta este ca cei care au facut amendamentul nu ne-au spus de unde luam, cum spune in Constitutie.

Dublarea alocatiei pentru copii, la un pas sa fie adoptata. PNL a reusit sa pacaleasca, pe moment, PSD

Camera Deputatilor a adoptat astazi, cu majoritate de voturi, un amendament propus de PNL care prevede majorarea alocatiilor pentru copii de la 42 de lei la 84 de lei. Amendamentul a fost depus la un proiect al guvernului privind alocatia pentru copiii din centrele de plasament. La ora 15. 00, deputatii urmeaza sa voteze intregul proiect de lege, iar PSD va fi pus in situatia de a vota favorabil o initiativa a PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2085 seconds )